anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna...Am si eu o problema si sper sa ma ajutati...
Am 15 ani si nu mi a venit de 2 luni menstruatia...Si nu am avut nicio experienta sexuala cu vreun BAIAT asa ca nu inteleg de ce... mie imi nu imi vine regulat...primadata mi a venit in decembrie...si mi a mai venit in februarie...si in iunie si acum sunt in august si nu mi a venit...
As vrea raspunsuri care sa mi fie de folos.
Sau poate ar trebui sa ma duc a un ginecolog?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca daa n-ai dureri ai putea sa mai astepti o vreme. Desi nu e rau sa te duci la ginecolog. Fiind virgina nu te va consulta ca pe femei, iti va face o ecografie si niste analize.

| monyk a răspuns:

Nu iti face probleme, ai ciclu neregulat dar asta dureaza doar cativa ani apoi vei avea regulat. dar tine minte ca igiena e ff importanta.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

E normal sa nu ai ciclul regulat inca de la inceput. Dureaza cativa ani sa se regleze. Stai linistita!

Shin
| Shin a răspuns:

Fosta mea mi-a spus ca ei odata nu i-a venit 3 luni de zile cand inca era virgina. La varsta ta inca nu s-a reglat deci nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca totusi vezi ca mai trece mult timp si tot nu se intampla nimic, o mica excursie pana la ginecolog nu strica.
Numai bine, Shinwinking

| denisa_4752 a răspuns:

Cred ca este o dereglare hormonala mai mult ca sigur! nu cred ca e nimic grav dar ca sa stai fara griji mai bine mergi la un ginecolog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana acum nu-ti-a venit regulat, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, poate dura pana la doi ani reglarea ciclului.Ca sa nu-ti mai faci griji, mai bine discuta cu mama ta sau o persoana mai mare care sa-ti explice mai detaliat, iar daca nu ai cu cine du-te la un ginecolog si discuta cu el.

| cazutadepemarte a răspuns:

Am fost si eu in situatia asta! ca nu imi venea regulat...

pe mine m-a dus mama la ginecolog big grin si mi-a zis ca nu e nimic grav faptul acesta doar ca in corpul meu se fac schimbari si acela e motivu...
daca vrei poti merge la ginecolog dar o sa iti zica acelasi lucru.
intr-un final mie mi-a venit si acum cat de cat am regulat