| mayyya a întrebat:

Buna,,,, Am si eu o problema sunt cu prietenul meu de 3 ani de zile idea e ca de cand sunt cu el nu mi-a facut sex oral decat o singura data eu ii fac lui mai mereu chiar daca nu prea imi place dar il iubesc enorm de mult si o fac pentru ca stiu ca ii place si imi da de inteles ca vrea,,, Oare nu ma iubeste sau care credeti ca e problema,,, Va rog fara comentari aiurea Mersi,,,,,,,,

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

El a gasit modul in care sa obtina placere maxima,cu eforturi minime!
Fiecare pereche stabileste,intotdeauna de comun acord,ce doreste sa faca in pat,ce le poate fi pe plac si ce nu.
Discuta cu el si nu mai merge din compromis in compromis,explica-i ca felul lui de comportament nu te inspira si pana nu va intelege sa ofere ceea ce primeste,nu va mai primi.
Pentru ca e un mic egoism la mijloc si trebuie sa inceteze,intr-o buna zi vei obosi sa oferi doar tu,te vei simti efectiv folosita.
Intre doi oameni care se iubesc,dorinta fireasca sa-si ofere placere reciproc sta pe primul plan,el ar trebui sa se mobilizeze ceva mai mult si daca n-o face,inseamna ca ceva nu e in regula.
Asadar, inceteaza sa-i mai oferi ceea ce-ti da de inteles ca ar vrea, pana cand nu-ti ofera si el acelasi lucru sau pana cand nu aveti o discutie deschisa pe tema asta.
Nu e lipsa de dragoste, doar o comoditate si-o lene si-un mic egoism, pentru ca vede ca nu reactionezi.
Discuta cu el.

14 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Pai de aia sta cu tine, ca ii faci placerile fara sa emiti pretentii, este un egoist, nu merita sa te injosesti pentru el, tu esti aia bleaga ca accepti asemenea umilinte

| angel_4561 a răspuns:

In ce oras stai?

| neutrino a răspuns:

Pai daca ii place, sigur ca te iubeste, dar lui nu-i place mirosul de peste.

| sofisis a răspuns:

Of. Majoritatea barbatilor simt o repulsie fata de ideea asta, desi nu inteleg cum de o femeie ar putea avea aceeasi senzatie cand stau lucrurile invers.
Incearca sa ii propui un 69. Sau incita-l sa-ti faca sub dus. Vezi cum reactioneaza.
Sau aplica-i psihologia inversa.
Daca se apropie cu saruturi de zona intima, ridica-l si nu-l lasa pe acolo. Deloc. Dupa un timp o sa fie contrariat si o sa vrea sa vada care e faza si o sa iti faca chiar si cu forta. E testata metoda.

| shadow72 a răspuns:

Ii spui ca are gust de bere...da il vezi cum baga botul

| powergirl a răspuns:

O discutie deschisa pe tema asta si rezolvarea problemei va veni, nu ii mai faci pana nu iti face dar daca pui dur problema va da napoi cel mai bine sa propui un 69 daca nici asta nu vrea atunci nu ii faci adica nu ii zici clar si concis ca nu ii faci doar ca atunci cand da de inteles ca ar vrea faci altceva si te va intreba de ce nu si zici atunci daca nu primesc nu mai ofer nici eu si gata

| Alcyon a răspuns:

Eu consider ca-n sex nu-i ca la piata: imi dai, iti dau. Ce naiba, o relatie de orice natura (chiar si sexuala) inseamna comunicare, tandrete si uneori compromis, nu conflicte legate de cine da mai mult. In felul asta se ajunge la frustrari. Daca prietenului tau nu-ti place sa-ti faca oral, treaba lui. Nu poti sa-l obligi. Si daca ti-ar face... Daca-i e scarba, n-o sa simti prea mare satisfactie. Poate doar de esti sadica si-ti place sa-l vezi chinuindu-se. O fi sexul oral o moda, dar sincer, decat s-o faci asa, in sila, mai bine cautati alte joculete erotice in cuplu, care sa faca placere amandurora.

| Aayda a răspuns:

Poate nu ii place cum mirosi

| Zenithf a răspuns (pentru greece12):

De 3 ani, nu as zice "un mic egoism". straight face

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Zenithf):

Cumva trebuie sa-i spui, totusi si am preferat o forma blanda.
Important e ca fata sa inteleaga ce are de facut si s-o adapteze nevoilor situatiei.

| Zenithf a răspuns (pentru greece12):

Da, trebuie sa recunosc, ai fost blanduta ca sa nu se nacajasca mai tare. Esti o mare diplomata. :X

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Zenithf):

Ei,ii ajunge necazul ei.

| Emilian65 a răspuns:

Accepta sa-i faci tu oral, din teama de a face el sex normal ca sa nu ramai insarcinata.

| andreiu77 a răspuns:

Nu te iubeste!