2 luni. e putin. mie dupa 3 luni mi. a spus ca ma iubeste. trebuie sa simti si tu daca el te iubeste. din cate spui tu este clar ca cel putin tine la tine. intreaba-l si uitate in ochii lui :X succes :*
Nu stiu cat de mult conteaza o declaratie cat conteaza ceea ce simti tu.Cineva spunea odata aici pe TPU si mi-a placut ideea lui:cand am iubit cu adevarat nu a mai fost nevoie de cuvinte!
Întreabă-l faţă în faţă dacă te iubeşte şi uită-te la privirea şi gesturile pe care le face.
De ţinut ţine la tine. deci mai rămâne să-ţi spună în faţă şi să te iubească mai mult.
FantaSZy.
Intreba-l. "Ma iubesti? " El probabil o sa zica " da " sau "normal". Spune-i " OK. atunci vreau sa o aud din gura ta. Vreau sa te uiti in ochii mei si sa'mi spui ca ma iubesti. vreau sa ma conving". Parerea mea.
Succes!
Emmy.
Scumpo e usor sa spui te iubesc, e greu sa simti ca iubesti e greu sa arati ca iubesti. nu da o avere pe niste cuvinte, in dragoste totul se simte.
Uita-te in ochiii lui si spune-i ca il iubesti, daca si el simte la fel iti va spune si numai dupa privire iti vei da seama daca minte sau nu.
Poate e mai timid si nu are curajul sa o spuna in fata sau se gandeste ca ti-o iei in cap daca isi arata adevaratele sentimente, arata-i ca nu o sa se intample asa, fa tu primul pas. Poti sa vorbesti cu el despre asta, il intrebi daca tine cu adevarat la tine si o sa-ti spuna. Insista pe chestia asta si ai grije ca orice gest minor poate inseamna foarte mult. Iubiti-va mult, succes.