Daca deja voi va iubiti dupa una-doua saptamani de relatie si va si intreceti in iubire, atunci deja ati atins apogeul si nu trebuie decat sa va mentineti. Altii nu au reusit dupa o viata intreaga ceea ce ati reusit voi in cateva zile.
Nu ai fluturasii pentru toata viata. La mine au disparut spre sfarsitul liceului. Dincolo de o anumita varsta ai altfel de sentimente, mai stabile, mai calme, mai adanci. Nu stiu cum masori tu intensitatea sentimentelor de stii ca el te iubeste mai mult. El doar stie sa se exteriorizeze mai bine, tu ai niste rani care te fac sa fii un pic mai inchisa in tine. Incearca sa te deschizi catre el, primeste din toata inima ceea ce iti ofera si incearca sa raspunzi fiecarui gest frumos al lui cu un gest frumos al tau. Accepta-l din tot sufletul si o sa va fie bine!
Eu am mai avut ocazional si prin facultate fluturasi.
In rest, subscriu la tot ce ai spus si adaug asta:
Nu toata lumea e genul "gitty", care topaie si urla si care se exteriorizeaza ca un copil in magazinul de dulciuri. Si eu, de exemplu, iubesc mai cerebral si mai fara prea multe aripi falfaind prin mine. Nu e absolut nimic in neregula cu tine. Simplul fapt ca simti iubirea pentru el demonstreaza ca nu esti deloc "amortita".
beausingurlamasamea întreabă: