| azerbajan a întrebat:

am si eu o problema, sunt intr-o relatie de aproape 2 ani cu o fata care ea este de religie diferita fata de mine, eu ortodox ea crestina dupa evanghelie, da ne iubim, dar cand am stat de vorba ea a zis ca nu o sa fie niciodata de acord sa se casatoreasca cu o persoana de alta religie fata de a iei, am intrebat-o atunci de ce mai este cu mine si nu a stiut ce sa zica... avem 21 de ani amandoi.Ea nu vrea sa paraseasca religia ei in nici un fel, iar pentru mine chestiile cu astea cu religiile si tot felul mi-se par mari prostii si de ce vreme tot stau pe ganduri, eu unu nu as parasio niciodata pentru o porcarie ca asta ca nu este de aceeasi religie, pentru ca nu ma intereseaza religiile, dar ea crede foarte mult in ele ...si nu stiu ce sa fac imi trec tot felul de ganduri prin minte ca ma poate parasi oricand ca nu sunt eu de acord sa ma duc in religia ei, mi-a zis ca la ea in religie nu se accepta casaoria cu un baiat de alta religie, o prostie mare, ce conteaza religia cand te casatoresti, tot ce conteaza e sa se iubeasca

16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Oameni spalati pe creieri... greu sa le explici ceva logic si cu sens... si probabil nu e gandirea ei ci a familie si a anturajului.

| neutrino a răspuns:

Pup-o si iubeste-o in continuare, fara a te mai gandi la religie.

| SouLIce a răspuns:

Nu te mai gandi la ce a zis. Iubeste-o in continuare

| TeoImpuls a răspuns:

Daca nu te intereseaza prostiile cu religia, treci la religia ei daca e cazul sa va casatoriti si fa-i pe plac...
Din cate stiu eu toate religiile astea au ca tema dragostea dar vad ca tot ele o fac imposibila

| Suck a răspuns:

Nu o baga in seama, daca e sa va casatoriti treci la religia ei si gata.

| DyingLight a răspuns:

Daca tot spui ca nu esti cu religia, de ce nu te convertesti la religia ei si gata? Din moment ce nu iti pasa nu ar fi vreo diferenta. Te prefaci si tu ca esti cred(t)incios si nu mai are ce sa iti reproseze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pentru tine nu conteaza deloc religia dar conteaza pentru ea, solutia e simpla, te convertesti. Nu conteaza daca e sau nu o porcarie, conteaza ce simte ea fata de asta. Iar din moment ce tie oricum iti sunt indiferente toate religiile, nu vad de ce te agiti atat. Fa-te si mormon daca asta iti va garanta vei fi cu fata la care tii.

| NoNameo a răspuns:

E spalata in ultimul hal pe creier, mai bine las-o naiba, ca o sa ai probleme pe viitor cu ea destul de mari si aici ma refer la certuri continue, nu trebuie sa ai treaba cu oamenii care au o anumita religie ca acest lucru denota gandirea lor indiferent de religie.

| darrio2007 a răspuns:

Daca te accepta pentru ca esti de alta religie nu ar fi o problema.Dar sa nu cumva, pe parcurs, sa te traga inspre religia lor.Va trebui sa discutati foarte serios despre viitorul vostru. Apoi hotarati ce veti face.

| Zazy a răspuns:

Aici, pun pariu, că a intervenit familia ei. Ea şi-ar schimba religia, dar ce să facă cu părinţii? Dacă pe primul loc e iubirea ce o porţi pentru ea, şi pe al doilea loc e religia, schimbă-ţi religia. ( şi aici, scuzaţi repetiţia)...

Răspuns utilizator avertizat
| dydda a răspuns:

Sunt unii oameni care au numai religie si reguljle lor in cap si atat. Nimic altceva nu mai conteaza pentru ei. Tu zici ca ea nu isi schimba religia dar tu de ce nu o faci? Pentru ca din cate am inteles ca tie chjar nu iti pasa de chesyia asta. Eu spre exemplu sunt ortodoxa si m-am indragostit de un musulman. Suntem ok amandoi si ne intelegem unul pe altul si respectam faptul ca suntem diferiti. Nici eu nu prea o am cu religia sincer

| DeeaMarry a răspuns:

Pai daca nu te intereseaza religiile, atunci treci la religia ei.

| azerbajan explică (pentru dydda):

Religia ei adica ei cred doar in Dumnezeu si atat, nimic nu este mai presus si mai important si au tot felul de reguli si obiceiuri, eu unu nu prea le am cu acaesta creinta si de ce sa mint trecand in religia ei, pe cand ea a fost botezata ortodox iar intre timp familia ei si-a schimbat religia odata cu ea si ma gandesc ca este mult mai usor ei sa treaca la ortodoxi

| Anonim033999 a răspuns:

Iubitul meu e musulman si nu imi schimb religia dupa nunta, iar el nici nu ma impune happy puteti ramane fiecare cu religia lui.

| veryhonest a răspuns:

Daca decizi sa te muti in cultul atotstiutorilor, fii constient de ce te poate astepta.
S-ar putea sa-ti fie mai rau ca acum.