E simplu! Inca nu i-ai aratat cat de mult o iubesti, prin acest simplu gest ea va investi incredere in tine! Te iubeste mult iar asta o face sa-i fie frica sa nu te pierda si va suferii enorm! Fa pasul si arata-i cat de mult o iubesti si cat de mult inseamna pentru tine si toate vor inceta!
Succes!
Mi-a zis ca nu ii e frica sa ma piardasi am intrebat-o dc a zis asa si mi-a raspuns ca asa este
ce zici bro?
Da octavian are dreptate perfect, am trecut si eu prin chestii de genul acesta cand ii repetam obsedant pr meu ca imi e teama ca se va plicti de mine, ca ma va lasa, dar aratandu-mi din ce in ce mai mult ca ma iubeste nu l-am mai intrebat asta de aprox un an daca tu ii vei arata mai multe gesturi de iubire nu ii va mai fi teama ca te va pierde, sau poate rel voastra e prea frum sh ei ii e teama ca ce e frum trece repede
Un ucru important sa ti minte toata viata ta cat tine vorba de fete/femei ssmd! Nu vor crede mai mult de 25% din cuvintele spuse, indiferent ca vin din suflet! Arma forte a unui baiat este puterea de a arata, de a demonstra aceste lucruri! Fetele nu sunt ca noi baietii, noua da ni se spune "Te iubesc ma jur" 85% am si crezut! Ai ceva de munca dar pentru mine asta e ceva frumos "Sai arati persoanei iubite cat de mult o iubesti"!
Succes si bucurati-va de prezent!
Faptul ca iti tot repeta chestia asta imi miroase a fata disperata dupa tine, fara suparare, ai grija cu astfel de fete. Intr-o relatie este totusi mai ok daca fata ar fi un pic indepedenta, sa nu fie mereu dupa curu lui iubi.