| 2k12dk3 a întrebat:

Buna am situatie complicata ma intilnesc de 8 luni si prietena mea nu a avut nici o data relatii sexuale si nici nu vrea sa aiba pina la 18 ce-i de facut da ea are deja 17 impliniti cu 4 luni in urma mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Pai daca nu vrea nu o poti obliga, mai astepta inca 8 luni daca o iubesti

8 răspunsuri:
| 2k12dk3 explică (pentru mona):

Da inca 8 luni nu mai pot o vreau da nici s-o schimb nu vreau da fara sex inca 8 luni asta damu e...

| Vix999 a răspuns:

WTF? Tu ceri sfaturi despre cum sa iti obligi / convingi/ fortezi/ santajezi iubita virgina sa faca sex cu tine? Nu esti normal la cap! Bun : 1. Nu ai nici cea mai vaga urma de iubire sau repsect fata de ea! 2. Ar trebui sa fii mandru ca ai o iubita cu valori morale. 3. Eu zic sa iti bagi mintile in cap si sa iti potolesti hormonii. Iti pot recomanda site-uri de specialitate care sa te temperezewinking

| neutrino a răspuns:

Fata are tot dreptul dar si dreptate in privinta sexului. Deja ne comportam anormal la un lucru normal. Daca dorinta ei nu-ti este pe plac, poti pescui in alta balta. Incearca sa nu mai incerci sa o pacalesti. Las-o asa!

| Vix999 a răspuns (pentru neutrino):

Subscriu! happy

| Vix999 a răspuns (pentru neutrino):

Subscriu! happy

| Felys a răspuns:

Ori astepti pana va fi ea pregatita pentru a-ti oferii corpul ei ori cauti in alta parte ce iti doresti, in nici un caz nu se face cu forta dragoste

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E foarte simplu: o astepti, mai ales ca mai este foarte foarte putin. Trebuie sa fii mandru ca ai o prietena normala la minte, iar daca esti incapabil sa te ridici la nivelul ei, atunci las-o,. dar eu cred ca ai destula inteligenta sa o astepti.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Dacă o iubeşti cu adevărat, mai AŞTEPŢI încă 8 luni, că NU mori!