Implică-te în diverse activități, fă-ți prieteni noi și zâmbește, viața nu se rezumă la un băiat.
Cu o fată ai încercat? glumesc, evident. Sau... nu?
Mă rog. E clar că ai o fixație. Un psiholog te-ar putea ajuta foarte mult. Dacă aveți vreunul la școală, fă-i o vizită!
Dupa 3 ani am intrat accidental in cont, si cand am citit intrebarea mea am ramas masca pe baiat l am uitat, inainte sa citesc intrebarea ma tineam ca nu am suferit dupa el si in momentul acesta chiar eram super convinsa ca nici macar nu am tinut la el, asta in urma realizarii ca eram mica si imatura iar el "gagicar" si etc, tot ceea ce tine de tipicele "relatii" din liceu care tin 1-2 saptamani, asta in cazul meu, ca ceva de genul a tinut aceasta. Iar eu sufeream dupa el, ca m-a lasat pentru alta? De atunci am mai avut o singura relatie, cea in care ma aflu si acum, de mai bine de un an jumate, in care pot spune ca am invatat cu adevarat ce inseamna iubirea, increderea si dedicarea. Gandesc complet diferit si privesc situatiile din total o alta perspectiva. Nu ma pot numi matura, dar cumva tot m-am schimbat.