anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un prieten de 11 luni love struck Totul merge bine intre noi insa parintii mei nu sunt de acord ca eu sa am o relatie pentru ca ma considera inca copila si de aceea ma tot ascund cu relatia asta :-ss Eu o sa fac 16 ani pe data de 3 decembrie love struck Insa nu prea pot sa vb cu iubitul meu la tel daca parintii mei nu ma lasa sa am un iubit sad pentru ca atunci cand ma aude ca vb la telefon vine (unul dintre ei care aude) la mine in camera si nu pleaca pana nu termin de vb la tel si apoi incep cu intrebarile de genul : "Cine te-a sunat?; Dar ce vrea?;... etc happy si ma enerveaza la culme angry Si nu stiu ce sa fac ca sa pot vb linistita la telefon :-ss Dati`mi va rog niste idei love struck Si eu va dau funa kiss

Răspuns Câştigător
| janynefeaver a răspuns:

Buna. Am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa astepti ca ambii tai parinti sa fie in toane bune si sa le spui pe un ton sincer si calm ca vrei sa vorbesti cu ei. Stiu ca pare un cliseu, dar asta este singura solutie. Ii inviti sa stea jos, te asezi in fata lor, astfel incat sa aveti contact vizual si incepi tu discutia. Le spui ca intelegi faptul ca ei muncesc pentru tine si ca au grija de tine, dar trebuie sa inteleaga ca nu mai esti atat de mica. Prima data le spui ca vrei sa iti faci un prieten si ii intrebi ce parere au. Apoi, chiar daca ei sunt impotriva, tu trebuie sa ramai calma, le spui ca ai deja un prieten, ca sunteti impreuna de 11 luni, ca va intelegeti si le spui ceea ce stii despre el. Iar la sfarsit, le spui ca vrei sa iti aduci prietenul pentru a-l cunoaste si dupa intalnire veti discuta pentru a decide viitorul relatiei tale.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Bye-bye

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De la 15 ani iubit, este cam devreme. Școala cum este?
Pa, pa.

| bby a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Cu scoala o duc foarte bine love struck

| Feliciann a răspuns:

Ma abtin dar crede-ma ca ai timp de cuculetz si de iubiti tot restul vietzi... asa ca joacate si fa scioala asta este menirea ta la 16 ani cu toate ca si mie imi plac fetele de 16 care deja fac tot tacamul 90% dintre ele fac tot ce pot ele mai bine

| bby a răspuns (pentru Feliciann):

Fac scoala si invat bine iar parintii mei sunt mandri de mine dar daca am si eu un prieten nu cred ca e asa de rau thinking plus ca ma respecta si nu e genul de baiat care sa vrea doar un lucru tongue

| Feliciann a răspuns (pentru bby):

Inteleg ce zici tu dar tot nu inteleg, tu chiar ai impresia ca sti ce vrea el?

| janynefeaver a răspuns:

App, sa ma anunti si pe mine ce ai rezolvat intr-un final. Sper sa fie de bine. Bye-bye

| bby a răspuns (pentru janynefeaver):

O sa te anunt! kiss

| LadyDy01 a răspuns:

Hmm sunt si eu exact in aceeia situatie am un prieten si ai mei nu accepta sub nicio forma sa fiu cu el...desi nici macar nu il cunoscsadnu stiu ce sa fac

| bby a răspuns (pentru LadyDy01):

Nu cred ca ai ce sa faci kiss La mine s-a cam schimbat situatia am inceput sa vb cu el la tel si m`a auzit mama de cateva ori day dreaming Si i-am zis doar ca e un amic de la scoala la care ii este drag de mine si vb ca amici big grin Si acum nu mai are treaba

| adanda a răspuns:

Stiu cum e angry crede-ma n-ai c face... mesajele sunt mai okwinking

| adanda a răspuns:

Bey are 16 ani nu 6 >:p ganditi sh voi putin. dc sa nu aiba prieten nu a zis ca vrea sa se culce cu el DOAR A INTREBAT CUM SA VORBEASCA LA TEL thinking ce sunteti asa? ca e mica chatterbox ce vreti sa nu stie nimic despre viata si cand o fi "mare" sa nustie sa se descurce? daca inveti e bine normal dar viata ta? e doar in carte?

| Andree67 a răspuns:

Bine, daca implinest 16 ani curand, le spui parintilor ca nu trebuie sa iti cumpere nimic de ziua ta numai sa te lase sa fii cu el, si ii rogi sa te inteleaga, le explici ca il iubesti mult, si le promiti ca vei invata mai bine si chestii happy