Buna. Am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa astepti ca ambii tai parinti sa fie in toane bune si sa le spui pe un ton sincer si calm ca vrei sa vorbesti cu ei. Stiu ca pare un cliseu, dar asta este singura solutie. Ii inviti sa stea jos, te asezi in fata lor, astfel incat sa aveti contact vizual si incepi tu discutia. Le spui ca intelegi faptul ca ei muncesc pentru tine si ca au grija de tine, dar trebuie sa inteleaga ca nu mai esti atat de mica. Prima data le spui ca vrei sa iti faci un prieten si ii intrebi ce parere au. Apoi, chiar daca ei sunt impotriva, tu trebuie sa ramai calma, le spui ca ai deja un prieten, ca sunteti impreuna de 11 luni, ca va intelegeti si le spui ceea ce stii despre el. Iar la sfarsit, le spui ca vrei sa iti aduci prietenul pentru a-l cunoaste si dupa intalnire veti discuta pentru a decide viitorul relatiei tale.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Bye-bye
Bine, daca implinest 16 ani curand, le spui parintilor ca nu trebuie sa iti cumpere nimic de ziua ta numai sa te lase sa fii cu el, si ii rogi sa te inteleaga, le explici ca il iubesti mult, si le promiti ca vei invata mai bine si chestii
Ma abtin dar crede-ma ca ai timp de cuculetz si de iubiti tot restul vietzi... asa ca joacate si fa scioala asta este menirea ta la 16 ani cu toate ca si mie imi plac fetele de 16 care deja fac tot tacamul 90% dintre ele fac tot ce pot ele mai bine
Bey are 16 ani nu 6 >:p ganditi sh voi putin. dc sa nu aiba prieten nu a zis ca vrea sa se culce cu el DOAR A INTREBAT CUM SA VORBEASCA LA TEL ce sunteti asa? ca e mica ce vreti sa nu stie nimic despre viata si cand o fi "mare" sa nustie sa se descurce? daca inveti e bine normal dar viata ta? e doar in carte?
App, sa ma anunti si pe mine ce ai rezolvat intr-un final. Sper sa fie de bine. Bye-bye
Hmm sunt si eu exact in aceeia situatie am un prieten si ai mei nu accepta sub nicio forma sa fiu cu el...desi nici macar nu il cunoscnu stiu ce sa fac