Sa nu o faci. Parerea mea, s-a saturat de sex normal si oral? sau vrea direct sex anal?
Dragoste in fund" copii de 12 ani" sex anal mai bine zis, dar cum lipsa educatiei sexuale in scolii in familie,, de aici denota foarte multe.
@claudiaclau dragoste in fund adica sex anal.Eu unul n-us de acord cu asta.Normala e ceva obisnuit, oralul e doar pentru excitat dar anal este foarte nepotrivit.
Gabitza daca el vrea, incearca, poate iti place...Am auzit ca femeilor le plac dar eu nu o sa fac niciodata sex anal >.
Pai pr mea mie mi-a sps ca a durut'o deci nu o face, si mai simplu decat "dragoste in fund" se numeste "sex anal"
Hmm... depinde. Din punctul meu de vedere nu e indicat si legat de durere... daca folosesti lubrifiant totul va fi ok
Draga esti timpita sau ce e cu tine? nu ai pic de mindrie in tine...lasa sasio bage lui da nu tie.din cur trebuie sa iasa dar nu sa intre.nu fi paranoica fii fetita desteapta
Bafta'! team pupacit :*
Esti fata pana la urma,daca te-ai gandit sa faci "sex anal" atunci trebuie sa fi destul de matura, ca sa suporti. si in plus e periculos, nu am facut-o (sunt virgina) nu as face-o niciodata.