anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Aș avea câteva întrebări și vreau să citesc despre asta. De curând eu cu iubitul meu ne am hotărât că ar fi ceva special să ne împlinim o fantezie-cea de a aduce încă o persoană în intimitatea noastră sexuală, o partidă în 3 cu încă o persoană de sex feminin. Vreau să știu dacă ați făcut o, cum v ați simțit după, pentru că în principiu, e o fantezie și de a mea, problema e de "teritoriul meu" și anume partenerul. Că pe plan emoțional, oare, aș putea avea remușcări? O alta chestie, cum aș putea accesa o astfel de tipă disponibilă, care să fie dispusă să își facă controalele și analizele specifice pentru că am vrea să fim safe pe partea asta. Unde pot căuta?

15 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Sunt forumuri și aplicații pentru așa ceva.
Remușcări? Sigur că pot să apară. Inclusiv gelozie etc. Depinde doar de voi doi cum gestionați evenimentul.
Recomand să urmărești serialul "You, me, her" ca să-ți faci o idee.

| wildthing a răspuns:

"Two is a couple, three is a crowd."
Cand un cuplu recurge la asa ceva, si-o cauta cu lumanarea. Se poate intampla ca lui sa ii placa mai mult de ea sau tie sa iti placa mai mult de ea si sa se destrame totul.
Mai presus de toate insa, chiar daca o fi si fantezia ta, daca el este cel care a propus asta, te-a insultat...pentru ca inseamna ca nu ii esti de ajuns, ci vrea si pe alta.

| LovelyWolf a răspuns:

Eu zic sa faci de fata cu el un oral la un alt barbat, oare o sa se excite? smug

| Violleta2022 a răspuns:

Cauta pe strada, vezi ca sunt pe drumurile de centura, cate parasute doresti.
Dar nu-ti este teama ca te lasa barbatul si pleaca dupa "profesionista" aia?

| Goete a răspuns:

Fantezie si de a ta, intelegand ca esti bisexuala sau ai vrea sa interactuezi activ si cu cu tipa pe care a-ti aduce-o?
Este extrem de greu sa gasesti o persoana de sex feminin (neplatita) care sa vrea sa fie a treia, in conditiile in care tu nu esti bisexuala sau nu e vreo prietena de a ta personala - dar am avut caz in care prietena personala a spus clar ca nu vrea jumatate din partener ci il vrea tot...
Daca esti bisexuala e ceva mai usor - dar nu foarte, sa fasiti o partenera. Ce e super usor e sa gasiti parteneri de gen masculin.
Trebuie sa fii constienta ca e nevoie de un accept total din partea ta - si din partea lui, daca esti bisexuala- ca trebuie sa fii capabila sa accepti sa il vezi ca se simte bine cu alta si chiar ca are orgasm cu alta sau chiar ii spune "chestii frumoase" intre timp...
E o sabie cu doua taisuri dar care poate mentine relatia mereu in flacari.
Cred ca pentru un mesaj public nu detaliez mai multe.

| Goete a răspuns (pentru mihai69):

Spune-me si noua forumuri sau aplicatii pentru asa ceva, chiar ne-ar place sa stim

| Goete a răspuns (pentru LovelyWolf):

Pe tine te-ar excita, nu?
Sunt multi cuckold

| Marius198921 a răspuns:

Buna Dayana! Dacă nu ai timp de căutat și nu dorești să îți pierzi timul degeaba (gen conturi fake și obsedați sexuali) vă recomand joiclub, din păcate trebuie plătit o sumă modestă pentru a putea vedea profiluri de top, serioase și cu același interes.O zi frumoasă și spor la cautare

| LovelyWolf a răspuns (pentru Goete):

Nu, de asta am si scris

| Goete a răspuns (pentru Marius198921):

Mersi si din partea mea, nu il cunosteam

| Theonlyone1111 a răspuns:

Buna. Încearcă sa îl întrebi pe el dacă este de acord sa mai aduci un băiat la sexul în 3 și vezi ce reacție are. Este posibil sa fie doar fantezia lui și nu a ta. Încearcă sa ii vezi reacțiile la o discuție și refuza inițial. Dacă tine foarte mult sa aducă o persoana anume e posibil sa o placa și își dorească sa facă sex cu ea. Sau e posibil sa iti placa mai mult ție decât lui. Take care

| Violleta2022 a răspuns:

Mai fetita, barbatul meu este un om destept si iubitor, care nu este genul de curvar si nu cauta satisfactie la altele, ca ce are acasa nu-l mai satisface, ca in cazul tau.
Nu am nici o frica in acest caz, fiindca stiu cu cine m-am maritat.
Ma rog, tu nici nu esti maritata, odata ce-l numesti "iubitul", doar o alta femeie in viata lui, care vine si pleaca dupa cum se satura el.

| Goete a răspuns (pentru LovelyWolf):

Cred ca ar trebui sa oferi o atentie speciala subconstientului tau happy
Unul nu recomanda chestii care ii sunt antipatice.
Nu e nici o rusine

| adam7 a răspuns:

Să ne spui după aia ce vei simți când vei vedea ca tot ce îți oferă ție va oferi și celeilalte tipe… ce mai rămâne rămâne pentru tine dacă sex face și cu cealaltă?
Nu o să mai fie nimic de dăruit, doar cuvinte,, te iubesc,, ca în rest de corp nu mai ai parte doar tu.

| ania a răspuns:

Cu cine acceptă asa ceva nu ai cum să fii safe.