| 5555⁵555555 a întrebat:

Buna, as avea nevoie de câteva răspunsuri, mie de la bun început îmi venea menstruația neregulat, în ultimele 7, 8 luni o început sa îmi vina regulat, faza ii ca luna asta încă nu o venit, o trecut 3 săptămâni de când nu o venit, am făcut 2 teste de sarcina dar asta o fost acum cam o săptămână și un pic și au ieșit negative, de 2 zile ma confrunt cu grețuri de dimineață, peste ziua dispar și apar, tot de 2 zile îmi este foame de cum ma trezesc și nu pot sa fac nimic pana nu mănânc, am mai avut mici dureri de burta dar nu ca și alea de menstruație, as vrea sa mai fac teste de sarcina dar îmi este teama ca ies negative și cum eu și partenerul ne dorim un copil nu prea îmi pica bine sa vad rezultatul negativ, as dori sa știu dacă este început de sarcina sau nu, mulțumesc.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic sa te consulte nu astepta diagnostice aici pe TPU.

| 5555⁵555555 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu sunt în alta tara, aici nu ii ca și în România, dacă nu poți sa dai un răspuns nu mai comenta

| alexandraionela1234 a răspuns:

Buna, iti este rau din cauza ca nu îți vine, si mie mi s-a întâmplat la fel recent, si aceleași simptome le aveam. Din moment ce ai ciclul neregulat in primul rand este mai greu sa ramai însărcinată, deoarece nu iti stii perioada de ovulație, sau ovulația nu are loc deloc. Daca trece luna si nu iti vine, e posibil sa ai o infecție, sau o răceala puternica jos, mergi la o farmacie și ia-ți pastile gen Uractiv. Pe mine m-a ajutat

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru 5555⁵555555):

Ce tare in clanță esti madam, dupa ce ca nu esti in românia mai faci si figuri sa te ajute altii pe TPU, mergi la ginecolog ca au si in țara unde esti dar costă al dracu de scump o consultatie, la ei nu e ca in Romania dai o spaga la medic si gata.