Bună,daca iti creeaza atat de mult disconfort psihic si sentimental si aceasta parere despre ea de ce înca pastrezi legatura cu ea? De ce nu o scoti de pe toate retelele de socializare, îi blochezi nr si iti vezi de viata ta si de relatia ta fara sa te mai gandesti la ce face ea fata de tine sau fata de alti, cu atat mai bine nu-i mai dai nici-o informatie despre voi si nu va mai sti nimic.
Pastrez pentru ca parintii lui sunt ca trebuie sa iertam ce s-a intamplat si ca asa e respectuos sa te intelegi bine cu toti
Din moment ce nu poti ierta si merge mai departe categoric nu trebuie sa o faci doar pentru ca asa spun parintii lui, ai tai sau alte rude.
Rupe legătura cu ea dacă este așa de deranjanta, e cam psihopata că face toate astea, nu e normală la cap, fă-i observație să nu te mai copieze și rupe orice legătură cu ea, ce e așa greu? Cred ca vrea să îți copieze viața complet, inclusiv iubitul, ia masuri până nu se întâmplă asta.
Eu cred ca tu esti cea obsedata de cealalta, cle putin asa denota din toate comentariile tale, ca nu poti tarii, respira, manca sau iesii undev ca te irita si te obsedeaza cealata.
Poate ca tu o copiezi pe aia...
Daca intr-adevar nu vrei s ao vezi, de ce o urmaresti cu atat obsesie?
Da-i pace, blocheaz-o pe este tot si nu te mai uita in curtea altuia.
In ce priveste profesia, stai linsitita ca nu-ti ia clientii, ca-s destui si pentru ea si pentru tine!
Mutubal întreabă: