| Andrateiubestete a întrebat:

Buna, as avea nevoie de un sfat de la cineva care chiar cunoaste domeniul, nu doar din auZite. Din punct de vedere fizic, strict fizic, o adolescenta in jurul vârstei de 16-17 ani ar putea avea probleme de sănătate pe viitor daca isi incepe viata sexuală acum? In condițiile in care menstruația a aprut la 11-12. Si ma repet cer o parere doar in ceea ce privește corpul si sănătatea fizica, atat, caci nu m-ar ajuta un sfat legat de altceva, de genul: e prea devreme si nu are cunoștințele necesare, nu e iubire la varsta asta sau mai stiu eu...

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Activitatea sexuala inceputa la varsta mentionata in mod sigur nu provoaca absolut nici-o schimbare de natura fizica nici a corpului si nici a organismului, iar in privinta problemelor de natura medicala pot fi doar cele legate de eventualele posibile infectii ale aparatului uro-genital sau strict cele vulvo-vaginale. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| Nu2dau4nume a răspuns:

Va fii bine, indicat e sa incepi viata sexuala dupa varsta de 17, va fi totul bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

A sunat secolul 18, isi vor mentalitatea inapoi.

| Andrateiubestete explică (pentru Violleta2022):

Dupa cum am menționat si in intrebare, as dori o parere strict legată de sanatate, dar in ceea ce privește varsta frageda a fetei, atat... O sarcina si o boala cu transmitere sexuală pot fi o problema la orice varsta.

| neutrino a răspuns:

Raspuns strict la intrebarea ta: nu!