| CristineDelaruss a întrebat:

As avea o intrabre mai delicata pentru voihappy. Va rog sa rapsunda mai mult BAIETII.
deci:
m-am despartit de prietenul meu, el, repede de enrvi a fugit la fosta lui prietena, si s'au imapcat. Inca tin la el mult si acum realziat ca il iubesc, si ce am pierdut. Faza e ca ne'am certat dintr'o amree prostie.
Cum as putea sa'l recuceresc? Sau macar sa'l fac sa se roage de miens a fim impreuna. Nu sunt rea, dar dupa cate mi-a facut.oh go on...
Siiii, cum as putea sa scapd e actuala lui? Tot scrie gen: 1-0 pentru mine, Bianka b-).
E o scorpie si o pitipoanca, nu-s tiu cum de'i palce la x de ea, desi lui x nu'i palc pitipoancele.Alegerea lui.
Cand suntme in aprc tot timpul se uita la mine iar cand il intreb ce ai el zice ca " Nu vreaus a ma uit pe asfalt".
Pls help. Funda+voturi.

Răspuns Câştigător
| FreakyHalloweenBoy a răspuns:

Doamne...fi sigur ca chiar daca v-ati certat, n-are cum sa te uite, si oricum daca te desparti de cineva n-ai cum sa nu-l mai iubesti dintrodata.sentimentele dispar greu.totusi,nu inteleg dc toti se uita inapoi? viata merge inapoi big grin cred ca poate veti mai fi prieteni si poate faza ca s-a intors la fosta iubita poate e doar asa smug sa te faca putin geloasa ca sa realizezi ce ai pierdut.Imi dai fundita? love struck

| m2arya a răspuns (pentru FreakyHalloweenBoy):

Fii cu tupeu si recunoaste.i ca inca il iubesti si eu am fost in ipostaza ta si totul a trecut cu bine big grin

7 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Doamne nu suport chestiile astea...cum se cearta cu actuala fug repede la fostawhistling

| ELLSSA a răspuns:

Astia se numesc lasi, care nu isi recunosc sentimentele.Lasa-i timp sa vada cum e actuala lui si cum ai fost si tu... Poate stie si el sa deosebeasca o fata serioasa fata de o pitipoanca. Dar poate ca este cu ea doar asa, sa iti faca tie in oftica.Si daca nu te merita baiatul eu zic sa il uiti.Nu trebuie sa suferi.

| hackey a răspuns:

Du-te la el si cere-i sa va impacati.
Baietii sunt mai orgoliosi ca fetele happy
Oricum el si-o gasit pe alta(chiar daca ii de fatada) tu NU

| CristineDelaruss explică:

@hackey -- nu vreau sa ma impac cu el, el a gresit, eu nuv reau sa fiu carpa nimanui, mi-a placut faza cu fatada. as fi dat 2 funde.
@ellssa: crede'ma, deja a relizat, dar nur ecunoaste ca e pitipoanca, cu mine vroia realitie serioasa, iar cu ea deja se fu''.
scuze blushing

| DV7 a răspuns:

Pai, si eu am avut ceva de genu asta, cu prietena mea, da am intrebat-o de ce s-a suparat, mi-a spus(nu are rost sa mai spun), nu stiu ce, i-am spus ca nu se va mai intampla si i-am spus ca tin la ea nespus si ca as muri fara ea, si ne-am impacat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un singur sfat pentru tine : NEXT!