Doamne...fi sigur ca chiar daca v-ati certat, n-are cum sa te uite, si oricum daca te desparti de cineva n-ai cum sa nu-l mai iubesti dintrodata.sentimentele dispar greu.totusi,nu inteleg dc toti se uita inapoi? viata merge inapoi cred ca poate veti mai fi prieteni si poate faza ca s-a intors la fosta iubita poate e doar asa sa te faca putin geloasa ca sa realizezi ce ai pierdut.Imi dai fundita?
Astia se numesc lasi, care nu isi recunosc sentimentele.Lasa-i timp sa vada cum e actuala lui si cum ai fost si tu... Poate stie si el sa deosebeasca o fata serioasa fata de o pitipoanca. Dar poate ca este cu ea doar asa, sa iti faca tie in oftica.Si daca nu te merita baiatul eu zic sa il uiti.Nu trebuie sa suferi.
Du-te la el si cere-i sa va impacati.
Baietii sunt mai orgoliosi ca fetele
Oricum el si-o gasit pe alta(chiar daca ii de fatada) tu NU
@hackey -- nu vreau sa ma impac cu el, el a gresit, eu nuv reau sa fiu carpa nimanui, mi-a placut faza cu fatada. as fi dat 2 funde.
@ellssa: crede'ma, deja a relizat, dar nur ecunoaste ca e pitipoanca, cu mine vroia realitie serioasa, iar cu ea deja se fu''.
scuze
Pai, si eu am avut ceva de genu asta, cu prietena mea, da am intrebat-o de ce s-a suparat, mi-a spus(nu are rost sa mai spun), nu stiu ce, i-am spus ca nu se va mai intampla si i-am spus ca tin la ea nespus si ca as muri fara ea, si ne-am impacat!
Doamne nu suport chestiile astea...cum se cearta cu actuala fug repede la fosta
Fii cu tupeu si recunoaste.i ca inca il iubesti si eu am fost in ipostaza ta si totul a trecut cu bine
MimmiVonM întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: