Pentru ca acolo nu e largit destul, asa e la inceput dar cu timpul daca nu o sa faca pauze foarte lungi de o luna sau mai multe o sa se largeasca si nu o sa o mai doara. Ca sa nu o doara la fel de tare cum a durat-o prima data ar trebuie sa fie bine lubrefiata adica sa aiba mult chef si sa se excite pentru ca daca acolo in interior e uscat o sa o doara. Sper ca te-am ajutat.
Poate din cauza faptului ca tipul nu adora preludiul, care atunci cand faci dragoste conteaza foarte mult!
Doare tot timpul, Dupa cateva acte sexuale nu imi doare, dar la inceput o va mai durea poate ca ea nu imi e virgina si i-a curs sange, dar de durut o va durea un timp. Ptr ca ea inca este stramta ...
Exista si varianta himenului elastic, insa exista si varianta dispareuniei (durere in timpul actului sexual), care poate avea diverse cauze. Daca e vorba de o dispareunie afectiva, atunci are nevoie de mai multa rabdare, de maturitate si intelegere (sau de un psiholog). Durerea aceasta afectiva apare cand exista o oarecare repulsie/frica fata de partener. Daca are o cauza organica, atunci trebuie tratament. Cred, totusi, ca e de origine psihica si ca prietena ta nu e suficient maturizata pentru o relatie atat de intima. P.S.: nu fiecare fata virgina sangereaza la primul contact.
beausingurlamasamea întreabă: