| lavi1331 a întrebat:

As avea o intrebare : De ce fetele de 12, 13 ani se cred ataaaaaat de mature? laughing Adica si eu am tot 12 ani, dar eu nu-s asa straight face Si cele de la mine din clasa ies cu baieti de 17, 18 ani straight face laughing Nu inteleg rostul. Am fost surprinsa ieri, intrebata de o fata de clasa a5a daca mai sunt virgina. Si eu pur si simplu am ramas fara cuvinte, dar ea a spus ca numai e laughing Deci mi se pare cea mai mare tampenie straight face si la invatatura fata aia e : repetenta laughing Doamne fereste!

15 răspunsuri:
| AnonimGirll a răspuns:

Asa sunt unele nu ai ce sa le faci happy

| Elly7890 a răspuns:

Cine stie asta? majoritatea cred ca este o mandrie sa faci sex la 12, 13 ani cand nici macar o fata nu e dezvoltata dar daca si-o cauta facandu-si preteni mult mai mari care le zic cine stie ce ca daca nu o facem etc, eu te iubesc sau pur si ismplu o fac din curiozitate! pentru ele nu mai conteaza papusile, copilaria si sexul despre care nu stiu multe si ramana si gravide si isi strica adolescenta!

| iubesteOrezul a răspuns:

Pot sa umble cu de aia de 17-18 ani dar sa nu uite ca scoala e pe primul loc, pentru ca atunci cand '' cei dragi '' o vor parasi, va ramane doar ea cu capusorul ei, iar daca ea e proasta bata ( nu ca acum nu ar fi daca nu mai este virgina ) vai si amar de ea oh go on!

| aRaBw a răspuns:

Sunt alte vremurilaughing fetelor mai tinere le place viata mult mai mult decat fetelor de acum... ceva vreme, cand erai tu mai micabig grinlaughing

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Asa e mai nou "moda" la unele...
Dar lasa-le sa le vezi peste cativa ani. Daca de acum incep asa, cand vor fi mari va fi vai de ele.Mai ales daca cum ai zis si tu la invatatura sunt de un nivel atat de slab.Si in plus, chiar e exagerat sa iti incepi viata sexuala din clasa a 5a :o.
Dar asta e...nu poti sa le dai minte unora...straight face

| StefanXy a răspuns:

Asta e noua generatie...iar faza cu virinitatea pai daca se intalnesc cu baieti de 17-18 ani, aia asta vor...

| SkizoMetal a răspuns:

Şi eu mă întreb aceeaşi chestie, şi am 14 ani. Nu înţeleg ce este cu valul ăsta de ipocrizie. Să faci sex în clasa a 4-a?! Să te lauzi că numai eşti virgină?! Ce naiba se întâmplă cu generaţiile astea?

| Silviumber a răspuns (pentru AnonimGirll):

Unele? Si eu am 13, dar sunt baiat si colegele mele stau si cu de aia de 19 ani, in pauza curtea scolii e plina da plavani de liceu care chiulesc, asa ca te inseli spunand "unele"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laso sa isi strice pasarica si sa fie o oala in 2-3 ani, crede-malaughing
Daca tu esti mai rasarita lasa-le pe ele in prostia lor ^_^

| Cătălina a răspuns:

Pentru ca sunt, de fapt, imature!

| Ralucarrie a răspuns:

Important e ca tu sa nu te simti presata de "fetele" alea si sa o apuci si tu pe cai gresite... fetele alea sunt "tari", acum pe moment ca umbla cu tipi mai mari, dar aia vor dor prostii de la ele, ca sa o zic mai frumos...esti inca mica, bucura-te de copilaria ta pentru ca timp pentru baieti si sa te maturizezi o sa ai destul, dar sa dai timpul inapoi si sa mai fii copil nu se mai poate, aca te consoleaza cu ceva, eu am 17 ani si prietena ta m-a luat la "experienta"laughing

| Clau_Clauditza_1997 a răspuns:

Nu avem ce sa facem, adevarat! ..Sunt unele nebune rau de tot dar nu le putem controla.Si eu am in clasa una care nu mai e virgina de 13 ani.Nu vezi ce fel a ajuns Romania acum? Ma mira ca te mirilaughing. Sincer nu cred ca e bine ceea ce fac.Mai ales ca de la varsta noatra ne dorim prea mult! E bine ca sunt mai mature, dar mature in sensul ca stiu ce e bine pentru ele si ce nu, asta e.Mergem mai departe.

| lavi1331 explică (pentru Ralucarrie):

Aia e doar o fata din scoala, nu e prietena mea si nici nu as vrea sa fie straight face laughing

| federerdinamo a răspuns:

Pentru ca pur si simplu ele nu stiu ce inseamna sa-ti traiesti viata, eu am 16 ani si sunt inca un copil, adica imi traiesc viata din plin si ma bucur de fiecare clipa. Da si eu ies cu baieti de 18 ani sa zicem, dar acele persoane stiu intr'adevar ce inseamna viata...Si daca in clasa a 5 nu mai este virgina imi e mila mie pentru ea peste cativa ani. Bucura'te de viata si de copilarie pentru ca nu te vei mai intalni cu anii acestia:*.

| Agalloch a răspuns:

Vai şi amar de zilele lor. La vârsta lor au gânduri de sinucidere că le-au părăsit alt prost şi nu le mai pipăie la păsărică. oh go on