Un om orgolios niciodata nu le va avea pe toate, in plus nu are rost sa te consumi atata, sincer nu ganditi la fel, din toata povestea ta nu am gasit nici o farama de incredere, de intelegere sa fi fost intre voi, tind sa cred ca mai mult a fost o relatie amicala.Iti pot spune ceva? Fara suparare, poate nu-ti este sortit el si poate vei avea ocazia sa intalnesti baiatul visurilor tale.Bafta!
Complicata poveste. de obicei persoanele orgolioase nu sunt cele mai potrivite pentru o relatie durabila (cum am inteles ca-ti doresti) si tind sa nu se implice la fel de mult ca si partenerul/partnera, desi pot parea la inceput fascinante. as spune sa o lasi mai usor si sa te distantezi, cat inca nu e ruptura prea dureroasa.
O adevarata telenovela cred ca cel mai bine sa nu insisti prea mult ca spune ca esti disperata si nici sa nu o lasi balta.trebuie sa ii dovedesti ca il iubesti. dar daca el nu tine la tine nu o sa se intoarca asta e sigur, si cu comportamentul lui toti stim ca baietii sunt adevarati campioni la jucat teatru...sti ce? mai mine urmeazati instinctele ca o sa-ti fie mai usor
Eu zic ca te-ai implicat destul de repede in relatia asta si n-ai lasat prea mult timp sa intreaca inainte de a te "arunca"cu capul inainte.Se vede ca ti-a intrat in sufletel si esti dispusa sa faci orice pentru el, dar el nu mai vrea... E cam distant, n-am ce spune, poate are ceva probleme in familie si nu vrea sa spuna, ori a avut si el ceva experiente neplacute si nu vrea sa se implice pana nu e sigur!
Intalniti-va si discutati serios! Spune-i tot ce ai de spus si ca-i esti alaturi orice s-ar intampla. dar ai niste nelamuriri si vrei raspuns la ele.
Bafta!