Du-te la ea la banca cu pretextul ca vrei sa-ti deschizi un cont sau intreaba ceva de un card si daca e draguta cu tine o poti intreba ceva...i ceri un nr de tel sau o inviti in oras si daca te place sau nu are obligatii[poate fi intr-o relatie sau chiar casatorita] o sa accepte
Esti destul de mare pentru a intelege ca trebuie sa fie si fata interesata de tine. Nu poti merge la toate fetele care-ti plac si sa le propui sa accepte o relatie cu tine.
Incearca sa afli un nr. de telefon sau un id de mess si iti va fi mai usor, mult noroc!
Tot timpu cand intru si ne vedem fata in fata incepe si zambeste si se roseste putin...Ideea este ca nu stiam exact cu ce motiv sa o abordez! Ms mult! nu am ideei
In mod normal la banca se prezinta poti afla cu usurinta cum o cheama. da-i un add pe facebook si cand te mai duci la banca ii spui "sper sa nu te-a deranjat ca ti-am dat add pe facebook doar ca mi-a placut de tine bla bla bla". daca incepi cu like-uri si asa sa nu te considere vreun obsedat care cum a ajuns acasa a inceput sa caute pe internet date despre ea...