Din păcate relaţia voastră este trasă de păr.
Este evident că prietena ta nu este adepta relaţiilor la distanţă. Cel mai bine pentru amândoi este să luaţi o pauză, să fiţi doar amici. Cel puţin până ajungi tu la facultate şi o vizitezi mai des, cum ai promis.
Nu prea există dragoste online, şi chiar dacă e, e iluzorie şi se pierde în timp. N-are rost să "suferiţi" de pe acum din cauza unor chestii de genul. Sunteţi copii, nu e ca şi când veţi rămâne împreună pentru todeauna. E doar o etapă a vieţii voastră peste care veţi trece.
Sunt de acord cu tine, am o multime de argumente pro la ce ai spus, dar tot nu imi vine sa ranunt la ea.Am mai fost cu fete, dar la ea este altfel, se potriveste cu mine perfect(gandire, modul in care arata, aspiratii). Probabil din aceasta cauza am putut sa simtim amandoi asta "de la distata".
Nici cu amicitia nu prea merge, pentru ca ne amagim reciproc, ajungem sa flirtam, lucrurile evolueaza si dupa BOOM te loveste realitatea.
Nu trebuie să renunţi la ea.
Explică-i, promite-i că în maxim un an, vei intra la facultate şi vă veţi vedea foarte des. Dar până atunci trebuie să facă şi ea unele sacrificii dacă te iubeşte. Vorbiţi în continuare pe site-urile de socializare, telefon, dar abţineţi-vă de la flirtat excesiv că iar o daţi în certuri şi alea alea. Nici nu ştii când zboară timpul.
Dacă chiar o iubeşti, merită să aştepţi şi să rabzi pentru ea. Dar răbdarea şi iubirea asta trebuie să fie reciprocă... Asigură-te că ai pentru ce lupta.
Cum rezisti o luna ca eu nu pot nici o saptamana, zi-mi secretu ..., a si pentru tine vezi ca in timpu` asta sa nu-si faca pe altu`
Nu am spus ca resist, dar nu pot mai mult de atat.Am incredere in ea in momentul de fata, bineinteles in 1 an sau 2 este posibil sa gaseasca alt baiat, e posibil sa gasesc si eu alta fata.
De aceea sunt confuz daca sa incerc sa rear relatia sau sa las timpul sa treaca.
Daca chiar ti la ea, si o iubesti, si ai incredere deplina in ea poti continua cu relatia zic eu ca poate n-o sa mai ai sentimente prea curand, cum ai pentru fata asta