| Anemona2020 a întrebat:

Buna as vrea ca la aceasta intrebare sa imi ras fetele si baieti daca cred de cuviinta si imi pot da un ras dar mai mult fetele. daca ati facu dragoste cu cineva si dupa mai multe luni va despartiti de el ce faceti adica eu am impresia ca am gresit facand asta si am impresia ca viata mea e distrusa voi ce credeti cele care ati trecut prin situatia asta cum va simteati aveati impresiaa a totul este distrus? daca v-ati culcat cu cineva la care ati tinut sau la care doar ati avut o rel? eu am tinut la pers respectiva? ce credeti, mai poti avea aceeasi viata adica o sa mai ai rel de durata daca numai esti virgina? pe mine ma sperie gandul ca numai pot avea deoarece numai st virgina si alltii prefera virginele ce credeti? astept ras tuturor nu vreau bataie de joc nu e frumos ras sincer imi cer scuze pr greseli happy

Răspuns Câştigător
| xSweetAnGeLx a răspuns:

Ai luat totul aiurea... adica tie nu iti pasa sa te placa lumea pentru ce esti/cum esti? doar pentru faptul ca esti virgina?

daca un baiat o sa te iubeasca cu adevarat... o sa o faca indiferent k te-ai mai culcat cu altul sau nu.

adica dc ar trebui sa il afecteze ce ai facut tu in trecut atata timp cat il iubesti?
daca chiar atat de groaznic i s-a parut. sa se duca la alta straight face
ai facut ceva. nu poti da inapoi. dar asta nu inseamna ca e capatul drumui...
imagineaza-ti ca a fost exact k si un sarut... bun
l-ai sarutat, asta inseamna ca fata de urmatorul sarutarile tale nu o sa mai aiba acelasi efect? nu or sa mai fie la fel de pasionale sau cum vezi tu sarutul tongue.
ai dat din tine in relatia aia happy inseamna ca ai tinul la el chiar foarte mult. chestia e. daca tot dai din tine si la urmatorul. si la celalalt. o sa mai ramana ceva pentru tine?
aici trebuie sa fi si putin egoista happy
in orice caz. dai doar daca merita tongue
dar asta e alta discutie happy
oricum. stai linisita. se mai intampla sa iubesti tongue ceea ce simti acum o sa iti treaca, si poate peste un an nici nu iti mai amintesti cum te simteaihee hee deci. da-o inkolo tongue traieste-ti viata happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand o sa te mai culci cu unu si vede ca numai esti virgina o sa creada ceva de genu "Frate, ce curva am luat". Eu nu zic ca esti curva, eu zic ceea ce o sa creada.De ce toata lumea prefera virginele? Asta e ceva care parintii tai trebuiau sa iti explici inainte sa faci tu sex de nebuna, treaba ta, chiar ma bucur ca nu sunt tu.

| Anemona2020 explică (pentru xSweetAnGeLx):

Mersi mult pentru raspunsul tau chiar m-a ajutat te pot adauga la prieteni daca vrei sa as vrea sa te intrebare ceva in rpivat daca vrei astept msj tau

| xSweetAnGeLx a răspuns (pentru Anemona2020):

Cpl happy sigur, ma poti adauga tongue
si da, astept intrebarea ta happy

| Anemona2020 explică:

Iti multumesc pentru ras tau

| Anemona2020 explică:

Dar tu daca ai fi avut o iubita care nu ar mai fi fost virgina si ar fi acum cu tine cum ai reactiona? zi-mi