Refuz sa comentez un comportament atat de IRESPONSABIL dar mai ales IMBECIL. Este de-a dreptul halucinanta replica ta : "pur si simplu nu am prevazut ca se vor intampla doua urgente intr-un timp asa scurt..." In cazul in care ti-ai administrat o pastila NU a mai putut exista o noua urgenta. Ar trebui sa te ingrijorezi in mod serios pentru sanatatea ta. Multa sanatate fiindca in mod sigur vei avea nevoie de asa ceva!
Ar trebui sa te ingrijorezi de sanatatea ta. Daca o tii tot asa nu te vad prea bine.
Nu o tin tot asa, logic.pur si simplu nu am prevazut ca se vor intampla doua urgente intr-un timp asa scurt...
Am cerut o parere, nu am cerut sa ma judeci, ok? Refuzi sa comentezi, atunci asa sa fie, fara comentarii rautacioase. Sunt foarte conștientă de fapta mea si crede-ma ca nu am nevoie de cineva sa ma judece
Acea pastila inlatura posibilitatea de a ramane insarcinata daca ai luat-o la timp. Eu nu judec ci iti spun ca de la femeie la femeie sa ai mai multa grija de trupul tau ca sa ai o sanatate buna pe viitor pentru ca nu e de joaca cu pilulele hormonale si cu siguranta nu cred ca vrei sa iti risti viata pentru o placere sexuala. Poti incerca anticonceptionale care te ajuta si la problema ta cu ovarele dar probabil ti-a recomandat medicul ginecologic ceva.
De sarcina nu. Ar fi bine sa nu mai folosesti aceasta pastila prea curand. In rest, probabil nimic vizibil acum.
Salut!
Am si eu o problema asemanatoare la distanta de o luna..ai avut efecte adverse? Si eu sunt putin panicata :/
Salut,
Sun din pacate intr-o situatie asemanatoare. Imi poti spune te rog daca ai intampinat greutati?
Mersi!
Bananacantareata87 întreabă: