anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati si pe mine daca puteti.E vorba despre viata mea.In prezent am 15 ani si sunt la liceu(clasa a 9a).Problema este ca de cand sunt la liceu nu am mai avut decat un prieten.Nu sunt nici urata de fugi de mine dar nici frumusetea intruchipata.Ma gandesc ca probabil din cauza ca aproape nimeni din liceu nu ma cunoaste deoarece sunt noua acolo si nu am avut cum sa ma fac remarcata.In plus eu sunt o persoana mai sensibila,mai retrasa.De fapt am fost cam 1 saptamana cu un baiat de acolo dar m-a parasit printr-o minciuna pe care mi-a spus-o pentru a scapa de mine.Eu acolo stau mai mult doar cu o prietena si nu ma duc prin toata scoala ca sa cunosc persoane.Imi place sa fiu mai trista si sa stau in banca mea nu sa incep sa tip si sa rad ca nebuna pe acolo dar asta nu inseamna ca nu zambesc.

Problema e ca am si eu nevoie de cineva langa mine,sa ma iubeasca,sa tina la mine.Simt lipsa unui baiat.In plus m-am saturat de toti cei care vor sex,numai asta ii aud toata ziua.Poate ca spun asta pentru ca inca sunt virgina si de aceea.In pls de la un timp incoace am obs pe cineva acolo care e la fel ca mine si sunt ff atrasa de asemenea persoane care sunt la fel ca mine pentru ca imi dau seama ca ma inteleghappy.Nu vb cu mine,nu ma cunoaste doar ca el e clasa a 9a A si eu B.Problema e ca el fumeaza si bea dar nu pentru ca ar fi un golan.Nu este sau asa l-am vazut euhappy

Oricum sper ca ati citit tot si ca ma puteti ajuta.Dau funda asa ca va rog eu incercati sa ma ajutatihappy

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vrei cam repede un iubit. Rabda pana te faci cucoana mare cu un servici stabil apoi iti cauti un om pe masura.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Pai simti lipsa unui baiat dar ce te face sa crezi ca urmatorul nu vrea sex?
Nici nu trebuie sa te faci remarcata ca nu iesi in castig cu nimic,mai bine prieteni putini si buni decat multi si degeaba.E o zicala in franceza"Ami de tous,imi de personne"=cine e prieten cu toti, nu e prieten cu nimeni.
Stai calma ca o sa dai de un baiat pe gustul tau, esti inca mica si ai toata viata inainte.

| PwFuLeTeLe a răspuns:

Nu ii asculta pe ceilalti >.< Eu unul sunt baiat si nu sunt asa "insetat" de sex. Va urma si partea asta... putin mai tarziu. M-am despartit de majoritatea fetelor cu care am fost deoarece preferau sa stau cu ele 24/24 sa ne sarutam etc. decat sa mergem undeva sa ne distram. Si banuiesc ca nu sunt singurul baiat care nu se gandeste numai la sex si placere. Oricum ideea este ca pana la urma o sa te remarce un baiat de traba si pe placul tau. Nu dispera happy. Apropo daca vrei sa discutam da-mi un PM si iti las id'ul happy

| xcristix a răspuns:

Nu cred ca exista baiat care sa vrea alceva in afara de sex, toti sunt nesimtiti, asta ti-o spune un baiat!

Răspuns utilizator avertizat
| TudorDaniel a răspuns:

"tanara speranta a patriei mama, in viata nu trebuie sa tanjesti doar pentru cele carnale, trebuie in primul rand sa te purifici spiritual." asa imi spunea un unchi din partea maica-mii
precum zicea si el, sunt si alte lucruri in viata decat baietii... apuca-te de ceva care sa te faca sa te simti cool
Ps: ai incredere in tine, gagico!

| DanielaDeny5 a răspuns:

Incearca sa te incluzi prin tot felul de proiecte,concursuri,o sa vezi ca o sa fi vazuta si tu, desi zici ca esti mai retrasa. happy E un lucru usor, si-o sa fii remarcata.