Vrei cam repede un iubit. Rabda pana te faci cucoana mare cu un servici stabil apoi iti cauti un om pe masura.
Pai simti lipsa unui baiat dar ce te face sa crezi ca urmatorul nu vrea sex?
Nici nu trebuie sa te faci remarcata ca nu iesi in castig cu nimic,mai bine prieteni putini si buni decat multi si degeaba.E o zicala in franceza"Ami de tous,imi de personne"=cine e prieten cu toti, nu e prieten cu nimeni.
Stai calma ca o sa dai de un baiat pe gustul tau, esti inca mica si ai toata viata inainte.
Incearca sa te incluzi prin tot felul de proiecte,concursuri,o sa vezi ca o sa fi vazuta si tu, desi zici ca esti mai retrasa. E un lucru usor, si-o sa fii remarcata.
"tanara speranta a patriei mama, in viata nu trebuie sa tanjesti doar pentru cele carnale, trebuie in primul rand sa te purifici spiritual." asa imi spunea un unchi din partea maica-mii
precum zicea si el, sunt si alte lucruri in viata decat baietii... apuca-te de ceva care sa te faca sa te simti cool
Ps: ai incredere in tine, gagico!
Nu cred ca exista baiat care sa vrea alceva in afara de sex, toti sunt nesimtiti, asta ti-o spune un baiat!
Si te astepti ca la 15 ani sa imi incep viata sexuala doar pentru ca asa e normal, doar pentru ca nu pot sa fiu cun un baiat fara a face sex? Ca intr-o relatie sa fie nevoie de sex?
De aceea totul e prost in tara asta incepand de la fetele care incep prea devreme viata sexuala.Pentru ca ele nu se gandesc la urmari si consecinte.Din cauza celor care cred ca relatia se bazeaza in primul rand pe sex.
Nu ii asculta pe ceilalti >.< Eu unul sunt baiat si nu sunt asa "insetat" de sex. Va urma si partea asta... putin mai tarziu. M-am despartit de majoritatea fetelor cu care am fost deoarece preferau sa stau cu ele 24/24 sa ne sarutam etc. decat sa mergem undeva sa ne distram. Si banuiesc ca nu sunt singurul baiat care nu se gandeste numai la sex si placere. Oricum ideea este ca pana la urma o sa te remarce un baiat de traba si pe placul tau. Nu dispera . Apropo daca vrei sa discutam da-mi un PM si iti las id'ul