Doamne... ma uimesc unele situatii pe care le.am vazut pe site in ultimu timp in care sunt implicati parintii vostrii. Asta una la mana.
2. Spune.i mamei tale ca oricum tu o sa continui sa vb cu el fie ca vrei sau nu, si promite.i ca vei lua capacitatea (pentru ca tu stii ca poti). Spune.i sa aiba incredere in el si in tine. Asta sfat pentru mama
Acum sfat pentru fiica: pai. zici ca e cu 4 ani mai mare. tu ai vreo 14. el vreo 18... mda. Nu stiu daca tu inca mai esti sau nu virgina dar este foarte probabil ca pe mama ta mai mult gandul ca baiatul asta are alte ganduri fata de tine si nicidecum de o relatie si etc sa se teama, si nu de situatia ta de la scoala. Stiu ce zic!
3. Baiatul asta va vrea ca in cel scurt timp sa faceti sex, pentru ca el e mult mai matur ca tine. Are nevoie la varsta asta. El tot ce a facut prin faptul ca a spus ca tot va veti combina odata a fost sa lase timpu sa mai treaca astfel incat tu sa cresti si sa fii disponibil pentru ea.
Sfat: Combina.te cu el doar daca esti sigura pe tine ca vrei sa ii accepti dorintele, sau combina.te cu el luand atitudine in fata lui si spunandu.i ca vei vrea sa formati un cuplu dar sa te astepte pana vei fi pregatita pentru el. ceea ce eu zic ca ar fi si mai intelept. Si iti pot garanta ca mamei tale mai mult de asta ii pasa si nu de situatia scoalara
Te-ai gandit sa stai cu el pe ascuns ? Nu ar avea de ce sa stie mama ta, atata timp cat tu o minti ca nu te atrage nimic la el si ca il vrei doar ca amic.
Sfaturi foarte bune! Multumesc! M-am gandit sa stau si cu el pe ascuns.dar mama ar fi in stare de orice.si el va vrea sa ne vedem.si nu stiu daca voi putea sa ies mereu din casa.din cauza mamei! Cat despre relatiile sexuale.nu este tocmai genul. a stat cu o ftaa 2 ani de zile fara sa faca nimic. si a tinut foarte mult la ea.Am incercat sa ii explic si lui situatia. a inteles oarecum dar este si el deranjat de atitudinea mamei deoarece nu intelege ce ar putea avea cu el.
beausingurlamasamea întreabă: