| adafineimarius a întrebat:

Buna as vrea sa stiu ce pot sa fac. Am avut o relatie cu o fata de 2 ani aproape, o iubeam extrem de mult si o iubesc si la ora actuala.Problema este ca ea a gasit pe altul si asta ma deranjeaza ca vorbea cu el de ceva timp fara ca eu sa stiu.Era foarte geloasa pentru ca eu lucrez in modeling si o scotea din minti de a trebuit sa renunt la 2 contracte de colaborare cu agentiile si tot nu a fost de ajuns.Nu am inselat-o nu nimic dar totusi cica eu am fost de vina. Ea este o fire care se enerveaza din orice si nu prea se poate discuta. Acum ca sia gasit pe altul e schimbata dar acum cateva zile a intrat pe id meu si a vazut iduri noi de fete si a facut crize de nervi nu stiu de ce deoarece nu mai suntem impreuna. Sunt cam confuz ma poate ajuta ceva va rog? Un sfat va rog

10 răspunsuri:
| Oanu86 a răspuns:

Parerea mea e sa iti schimbi parola de la mess. Ea mai ales ca este o fire temperamentala o va enerva daca tu vei aparea cu fta.
Incearaca cu o fta de la modeling cu care a mai avut ea confruntari daca nu a avut cu o fta care stii u bine ca nu o sufa de loc. Astfel isi va da seama ce a pierdut siu se va intoarce la tine dar nu ii spune da din prima.

| ioiomama a răspuns:

Da nu o lasa sa creada ca tu vrei sa te mai intorci la ea din prima las-o sa creada ca s-a terminat intre voi a da si schimba parola de mess

| grigoras1234 a răspuns:

Daca si-a gasit un altul, inseamna ca nu mai esti tu cea mai importanta persoana din viata ei. deci trebuie trecut mai departe. eu zic sa iti cauti pe altcineva sau, daca nu vrei sa cauti, sa pari disponibil.iar despre chestia cu messengerul, schimba parola si eventual da-i si un ignore. faptul ca poate face ce vrea din tine o face sa se comporte cu tine cum vrea ea. nu o mai baga in seama, gaseste altceva si... daca e interesata de tine, se va intoarce ea (atunci ai sansa sa faci si tu la fel cum face ea acum)

| Larissa7763 a răspuns:

Nu-i mai da atentie, indiferenta doare...o sa vezi ca se va schimba. Incearca sa iti faci si tu pe cineva, sa te distrezi nu-i arata ei k inca o iubesti si k suferi dupa ea. Bafta

| adafineimarius explică (pentru Oanu86):

Pentru ea am ratat multe ocazii am pierdut oferta de 6 000 de euro in strainatate si altele... Acum ca m-am reapucat de modeling pe plan national ia picat fisa.Mia zis ca eu numai am stiut sa profit de pe urma ei cu ce naiba am profitat nu stiu.In vacanta de vara eu nici nu am iesit in oras daca ma crezi.

| adafineimarius explică (pentru Larissa7763):

Problema este ca din cauza ei am inceput de diabet. pentru ca 2 saptamani m-am consumat ca un prost in ultimul hal. Nuj ce a fost cu mine dc am pus suflet in halul asta sincer

| Larissa7763 a răspuns (pentru adafineimarius):

Parerea mea este k nu te iubeste cu adevarat, eu zic sa iti vezi de ale tale, ai sa vezi k vei gasi fete mult mai frumoase decat ea si cu un caracter frumos, nu-ti rata cariera si viata din cauza unei fete care nici macar nu stie ce vrea. Bafta si sper sa mai ma tii la curenttongue

| adafineimarius explică (pentru Larissa7763):

Ieri ma chemat sa ii fac unitatea de pc si m-am dus plus ca a vrut sa vb cu mine ca toti din Focsani iau zis ca ma vad mai mereu prin ploaie pe banca unde am scris numele nostru tinandu-ne de mana si ea se simte foarte prost.Ieri cand am fost la ea ma tinut de mana ma luat in brate si plangea deci nu stiu ce sa cred serios gandurile cu ea ma macina, incerc sa o uit am incercat cu o fata sa ma combin dar o vedeam pe ea asa ca i-am zis ca inima mea apartine altcuiva. Sincer as vrea sa nu mai am inima sau sa fiu doar un simplu copil care nu-i pasa de asa ceva.incetu cu incetu problemele mele de diabet se agraveaza nu mai rad nu mai glumesc nu nimica doar suparat stau.Ea cand a aflat ca am diabet din cauza relatiei ia picat cerul a plans ieri I si nu stia ce sa faca. A vrut sa ma sarute dar dupa s-a oprit. Deci parca traiesc un film de dragoste. Nu mu s-a intamplat niciodata asa ceva si nu stiu cum sa abordez situatiaO visez seara de seara ca ma impac cu ea.Va implor ajutati-ma ca daca o tin asa imi e frica sa ma gandesc unde pot ajunge.in viata mea am avut pierderi fratele si tatal meu au murit si am cautat pe cineva care sa imi ofere iubirea de care am nevoie. Multi imi zic ca arat bine si ca sunt fotomodel e un avantaj dar nu inseamna nimic sincer tot ce vreau si ce caut e Iubire atat tot oare cer imposibilul? Chiar nu stiu de ce Dumnezeu ma chinuie atat.va rog ajutati-ma.

| Oanu86 a răspuns (pentru adafineimarius):

Da te cred stai linistit! Mergi mai departe ignor`o cum am mai zis si se va intoarce la tinehappy

| Larissa7763 a răspuns (pentru adafineimarius):

Hei buna! Ce mai faci? Ai reusit sa treci peste momentele acelea nasoale? sper ca esti ok...si nu uita parerea mea este sa te pui pe tine pe primul loc fii mai egoist in viata daca vrei sa fii cat de cat bine trebuie sa te gandesti mai mult la tine decat la ceilalti.