| PopetRebeca a întrebat:

as vrea sa stiu ceva despre cum sa-i atragi atentia unui baiat. Sa spunem ca l-ai vazut pe facebook, unde ti-a dat like si el la poze, si in realitate l-ai vazut, dar nu s-a intamplat nimic, iar tu esti indragostita de el.pur si simplu... El merge la scoala de langa scoala ta si totusi n-ati vorbit niciodata. Ce trebuie sa faci? Multumesc happy

Răspuns Câştigător
| superstar1998 a răspuns:

Un sfat bun: incearca sa te apropii de el, sa dai semne de interes si sa incepeti sa vorbiti cat mai des. Dupa un timp poti sa ii bati un apropo gen: "Tie de cine iti place?" Stiu ca pare ridicol, dar poate sa spuna ca de tine si atunci bravo. Poate sa spuna de alta fata si atunci asta e, dar poate sa evite subiectul si atunci trebuie sa mai astepti. Si tine minte, sansa ca unui baiat sa nu ii placa de macar o fata este foarte mica!
Sper ca te-am ajutat! Multa bafta!

11 răspunsuri:
| Legolas10 a răspuns:

Sa ii ceri numele de telefon sa incepeti sa vorbiti daca nu are iubita.

| calmopenmind18 a răspuns:

Te bagi in seama! Ii zici lucruri banale si de la chestii banale ajungi la ceva mai serios. Si daca-i dai de inteles... stai linistita ca te cauta el de nu mai scapibig grin.

Răspuns utilizator avertizat
| rapidistzu a răspuns:

Pai dai si tu like-uriwinking, si intra in vorba cu el ''Ce Faci? '' sau na ce vrei sa ii zici, vorbeste cu el si incet apropiete de subiectul ''Dragoste'', si ii spui ca iti place de el happy
Nu e simplu...dar merge happywinking
Bafta happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

"l-ai vazut pe facebook, unde ti-a dat like si el la poze, si in realitate l-ai vazut, dar nu s-a intamplat nimic"

normal ca nu s-a intamplat nimic pentru ca in realitate nu exista buton de like. in realitate exista cuvinte, dar e mai usor cu like ul pentru generatia ta

| PopetRebeca explică (pentru rapidistzu):

Multumesc happy

| PopetRebeca explică (pentru calmopenmind18):

Mersi laughing happy

| PopetRebeca explică (pentru suntserios):

Nu era vorba de facebook neaparat, spuneam doar ca nu am vorbit niciodata, pana azi, e adevarat ca facebookul azi e popular si ca in realitate e mai greu cateodata sa iti exprimi sentimentele, dar asta e, trebuie sa risti uneori. happy

| calmopenmind18 a răspuns (pentru PopetRebeca):

Si pentru ca eu sunt curios si vreau sa stiu multe tu, ai riscat dar ce a iesit?

| matesanosa a răspuns:

Stii melodia. Vreau sa-mi dai un like like like... draguta likurile nu inseamna ca te place probabil ii placea o poza, 2, 3, 8..etc asta e problema cu facibuc cum vede lumea un like deja isi face iluzii sfatul meu intreaba-l sau uital..cica like..pff

| rapidistzu a răspuns (pentru PopetRebeca):

Cu placerewinking