Îi poți spune așa
"Buna, nu o să îți spun cine sunt, însă va trebui sa îți dai tu seama din ceea ce îți spun.
Ideea e că îmi cam placi și zâmbetul tău m-a cam făcut să uit și de bac și de toate
Pari un băiat super si ar fi păcat să ratez o astfel de șansă.
P.S. Eu sunt tipa căreia i-ai zâmbit acum câteva zile.
Poate ne vom mai revedea "
Și așa îl ții puțin în suspans.Hihi
Eu zic sa stai cuminte că pune ala câinele pe tine daca ii atingi masina
Sa mi dea cineva tag sau sa mi reamintească ce urmeaza dupa e fascinant si curios
Ma dar la toți va e frica sa nu păreți disperați din ce văd pe site-ul asta. Scrie-i scrisoarea, dar las-o in cutia poștala mai bine nu in parbriz.
Imi e sa nu o găsească maica-sa sau altcineva din familie.
Scri ca e pentru el si daca o gaseste maica-sa ii o va da lui daca e femeie cumsecade.
Da. faza nașpa e ca nu știu nici măcar cum il cheamă
Sau sa ii spun ca mi-a rămas zâmbetul lui întipărit in memorie si nu il mai pot scoate din cap? Si ii zic ca daca suna interesant, poate sa afle mai multe. Si ii scriu și numărul meu de telefon. Ce zici?
Și asta ar merge
Da, de ce nu? Merită să încerci
Bafta!
S ar putea sa gândească ca ești doar o liceana care a fost impresionata de mașină și vila, mai mult ca sigur ca are opțiuni în a alege, are și alte admiratoare având un vedere ca e și drăguț, soluția este sa l impresionezi altfel, sa te remarce cumva în alt context, faptul ca îl placi ar putea fi banal pentru el, doar dacă tu ești o fata care arata extrem de bine poți încarcă astfel.
Nu vrei sa pari disperată dar se pare ca esti foarte disperată. Nu o spun ca pe o jignire.
Te-a incantat doar el sau si Mercedesul?
M-au abordat mulți băieți și bărbați bogați, nu ma atrage asta. Pe mine m-a atras el ca aspect
beausingurlamasamea întreabă: