anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna as vrea sa va intreb si eu ceva sunt cu un tip de 4 luni si stiu ca ma iubeste a renuntat la multe viici pentru mine sunt prima lui dragoste si el e prima mea dragoste, am 15 ani sunt virgina el a zis ca ma asteapta cat am nevoie ca nu traieste cu sexul azi m-a sarutat pe sani(mentionez ca m-am lasat)pentru prima data si l-am lasat m-am simtit super ok, dar nu stiu intrebarea mea e urmatoarea: Oare are o parere proasta despre mine? ma crede vreo fata care se lasa la toti? eu stiu ca ma iubeste sunt sigura 99%. stie ca nu m-am lasat pipaita de altii si asa stiu ca am scris cam mult dar sunt curioasa oare ce parere are el mi-e rusine sa-i zic "Sti da tu ce parere ai despre asta?" prietena mea imi spune ca suntem un cuplu si e okrolling on the floor! nu-i nimic WOW:O dar eu nu-s genu de fata care ma las fu tuta(scuzatima) de toti.adica vreau sa-mi pastrez virginitatea ceva timp minim 16 ani si ceva:-

8 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu cred ca are o parere proasta despre tine. Nu are de ce. Doar nu ai acceptat din prima sa te culci cu el. Faptul ca te-a sarutat pe sani, iar tu l-ai lasat, este ceva normal intr-un cuplu; la fel cum a spus si prietena ta. Ma bucur ca gandesti cum trebuie. Pe la 16-17 ani este foarte bine sa iti incepi viata sexuala daca simti ca esti pregatita si mai ales daca baiatul cu care esti te iubeste si sentimentul este reciproc.

pa, pa.

| MihaiPloiesti a răspuns:

Pai dac tu il mai lasi sa te pipaie pe ici pe colo sa te sarute pe undeva el no sa te creada ca esti o ushuratica, o sashi dea seama ca il lasi pentru ca tii la el si ca el e singururl care iti poate face asa.

| ancutsa410 a răspuns:

Nu are de ce sa aiba o parere proasta despre tinehappy

| SophieDavidescu a răspuns:

Dc spui minim 16 ani sh ceva s fi virgina? asta nu inklude o lege de ex,, bwa frate dupa 16 ani neaparath numai trebuie s fiu virgina,, asta e o prostie.krd ca ai auzith dl althe prietene apropiathe ca numai sunt virgine sh numai vr sh uh. dar totul s va intampla la momenthul potrivith.ai timp pentru sex mult timp.nu trebuie s grabestitotul.sh eu krd ca totul intre voi este chiar ok.ai sh spus ca nu estigenu' care nu s lasa in fata tuturor.parerea mea este ca totul este bine.Bafta in kontinuare:*

| SophieDavidescu a răspuns:

Dc spui minim 16 ani sh cva s fi virgina?asta nu inklude o lege de ex ,,bwa frathe dupa 16 ani neaparath numai trebuie s fiu virgina,, asta e o prostie.krd ca ai auzith dl althe prietene apropiathe ca numai snt virgine sh numai vr sh uh.dar totul s va intampla la momenthul potrivith.ai timp pentru sex multh timp.nu trebuie s grabestitotul.sh eu krd ca totul intre voi este chiar ok.ai sh spus ca nu estigenu' kre nu s lasa in fata tuturor.parerea mea este ca totul este bine.Bafta in kontinuare:*

| ThEpOrtRaIT a răspuns:

Si eu am 15 ani dar mentionez ca n am facut asa ceva pana acum si nici n am lasat p nimeni sa ma sarute pe sanilaughing. esti ink prea mik pentru asta.mmai asteapta si u putin. fundita?

| Loriii a răspuns:

:]]
Prin asta trec si eu blushing
Nu cred ca si-a facut o parere proastahee hee, asta inseamna ca si tu il iubesti daca-i permiti lucruri gen: sa te sarute pe sani si sa te pipaie.hee hee

| SharlenaGeorgiana a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa discuti deschis cu el.adica daca spui ca va intelegeti atat de binehappy. faptul ca te-ai lasat sarutata nu-i nimic gravhappy. insa sa nu ajungi si mai departe pentru ca ai inca o varsta frageda.:*