| romanceraselaelisa a întrebat:

Buna,as vrea sa va mai intreb ceva ce ma intereseaza foarte mult :este normal sa-ti fie rusine cand faci dragoste? adica eu ma cam feresc de iubitul meu pentru ca el ar vrea dar mie imi este putin rusine si nu mai stiu ce sa fac! puteti sa ma ajutati?crying

Răspuns Câştigător
| Fizy93 a răspuns:

E normal sa iti fie putin rusine dar toate astea trec cu timpul. Iar daca iti e rusine cum arati iti recomand sa iti iasa din cap deoarece atunci nu o sa te simti nici o data relaxata. Daca iti place de el o sa iti treaca repede rusineawinking

7 răspunsuri:
| MrAlex a răspuns:

Sa numai iti fie rusine, daca tii la el si invers eu zic sa faceti ca prin sex tii mult mai mult la pers de langa tine..asa ca succes kiss

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Inseamna ac nu esti pregatita, ca in relatia voastra nu ati atins inca nivelul necesar de intimitate pentru a face dragoste si faceti de fapt sex, ceea ce este rusinos. Cand iti vei dori cu adevarat, vei uita de orice inhibitie. Nu trebuie sa faci sex cu un barbat de care ti-e rusine, trebuie sa astepti sa iti dispara rusinea si sa simti numai si numai dorinta de a te darui.

| milan9 a răspuns:

Pai cum sa nu-ti fie, pentru ca toate lucrurile au o ordine a lor, iar normal pentru sexualitate, pentru evitarea pacatului, a ramas tot spatiul familiei...

In ce priveste prietenia, nu are oare ea suficient farmec şi fără... ceea ce îi este propriu - căsătoriei?

Începerea vieţii sexuale înainte de familie, în 99% din cazuri nu se continuă cu o relaţia definitivă, cu o căsătorie cu pănglicuţe roz şi cu rochie de mireasă, ci dimpotrivă, cu o reciclare de mâna a doua! E trist dar în 99% din cazuri, din păcate, tânăra vinovată nu rămâne decât o aventură, un trofeu, o sticlă de bere iubită cât nu era consumată încă, dar aruncată în spate după aceea, un „prezervativ" uman, folosit, şi numai bun de înlocuit cu altul mai „curat".

Pentru că fără să-şi dea seama, un bărbat, oricât de desfrânat ar fi, tot un lucru „curat" îşi caută pentru sufletul lui. Chiar şi fără să-şi dea el seama că are nevoie de asta, intuitiv va observa dacă acest lucru există sau nu în sufletul ei!
Poate să se spele ea numai în aloe vera, că de acest „rapăn" al dezonorării ei ca femeie nu îl va scoate cu nimic!
Pe cât de mare este atracţia bărbatului faţă de orice femeie, pe atât de dură este exigenţa lui cu ceea ce ar vrea să găsească în sufletul ei! Dar când ea se descrăcănează în cele din urmă, el, îşi dă seama fără să vrea, cu cine are de-a face!
Şi atunci...

Iar problema bărbatului ca desfrânat, nu este doar aceea a instanţei divine, ci şi a acelei instanţe a vieţii care îl va face să vadă cam ce înseamnă să-i predai altui soţ o femeie „folosită", simţind asta pe propria lui piele!

Scopul real al acestei vârste este pregătirea pentru viaţa de relaţie, pentru o căsnicie fericită. Pierderea fecioriei înainte de căsătorie reprezintă o condamnare la eşec a familiei! Mai devreme sau mai târziu, statistica nu minte!

Maturizarea pentru o relaţie, fie ea chiar şi de prietenie (pentru că şi aceasta are nevoie de pregătire), maturizarea deci pentru o relaţie, este o maturizare pe „teren" psihic, la nivelul spiritului şi spiritualului! Cine îşi imaginează că pregătirea se face prin informare despre sexualitate, şi-a dat singur foc la casă înainte de inaugurare. Va încerca apoi să se adăpostească printre bârne şi scrum...

Un băiat dacă ţine cu adevărat la o fată, nu va pune presiune, nu o va desconsidera, ci mai mult, o va respecta pentru demnitatea ei, demnitate de care el ştie şi simte că are nevoie!

| Ardeleanu_George_1986 a răspuns (pentru milan9):

@milan9. Ba imi pare rau ca am pierdut 3 min sa citesc mancatoria asta a ta...du-te ba si predica la biserica de penticostali! LOL

| neutrino a răspuns:

Nu cred ca e normal, chiar mi se pare ca e vorba de putina ipocrizie. Nu mi-e rusine ca o fac, mi-e rusine sa ma vezi!

| Oana92 a răspuns (pentru Ardeleanu_George_1986):

Stai ca nu e doar el...mai e unu cu acelasi raspuns.ei chiar nu realizeaza in ce lume traim...ne intoarcem in timp cu mentalitatea asta!

| Oana92 a răspuns:

E normal ca la inceput sa-ti fie rusine, dar daca esti convinsa ca merita vei reusi sa treci peste. Cand vei intalni persoana potrivita rusinea se va transforma in dorinta!