Nu exista dragoste reciproca. Mai mult ca sigur e ceva de genu" iubitule, nu pot traii fara tine, te iubesc nespus" si el zice " da si eu vreau sa ti-o trag".
Pai la fel cum si tu umblii cu el, la fel si el umbla cu tine pana gaseste una mai la indemana.
O astfel de relatie nu mai poate dura mult, chiar daca tu tii cu dintii de ea. Accepta idea ca o relatia are si un sfarsit, sfarsit care inca nu s-a produs din motiv ca lui ii este jena sa-ti spuna adevarul, si inca esti buna in caz ca el nu are la cine merge.
Desparte-te de el si ocupa-te de viata ta. Faptul ca te-a inselat la inceputul relatiei spune foarte mult. Daca atunci cand totul e nou si frumos nu s-a putut abtine, mai tarziu o va face cu atat mai mult. Plus ca omul pare ca s-a cam plictisit de relatia asta, cine stie ce are el acolo unde este. Lasa-l si ocupa-te de viata ta!
Cred ca ai mai pus intrebarea de mai multe ori si suna la fel.
treci peste, lasa-l in urma si vezi-ti de viata mai real de atata.
Pai ai cam inceput cu stangul totul.Tu ce crezi despre o persoana care nici nu incepe bine o realtie si inseala, dupa se plange ca tu esti altfel decat altele! Decizia potrivita este cea care ai spus-o pe undeva in povestea ta, cu cat amani mai mult cu atat o sa iti treaca mai tarziu.Esti la inceput, ai sa vezi, nu e prima dezamagire, nu o sa fie nici ultima..asa este viata.
Nu știu dacă te iubește sau nu, dar de un lucru sunt sigură:cine te înșeală o dată o va mai repeta.
Vorbele pe care le spune sunt doar vorbe goale atîta timp cît nu se ține de promisiuni.
Sper ca tot ce-am zis eu să nu fie adevărat. Încearcă să vorbești cu el și roagă-l frumos să-ți vorbească sincer, cît de sincer poate pentru că de răspunsurile lui și de sentimentele voastre depinde destinul relației voastre pe viitor. Deci, fii atentă!: )
Succese!
Aveti o relatie la distanta si incet viata trece pe langa tine.Incearca sa te hotarasti ce vrei sa faci si gandeste-te ca in orasul ala in care s-a mutat sunt mai multe fete de aia te-a si inselat.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: