| AdrianaAbelVtm a întrebat:

Buna, as vrea un răspuns, eu sunt căsătorită, am 2 copii. Eu sunt cu el de aproape 4 ani, am suferit mult pentru el, m-a mințit că mergem la o plimbare m-a lăsat la părinți, aveam cam 17 ani. Eu m-am întors la el chiar daca nu mai vrea cu mine. După câteva luni iar m-a părăsit, însărcinată eram, după s-a întors la mine și acum avem 2 copii. Eu il iubesc foarte mult el zice tot dar câteodată zice că nu ii pasa de mine și nu mă iubește dar da semne că e gelos și da chiar tine la mine. Imi face poftele dar când ne certăm mă face in toate alea că sunt un nimeni și că mă părăsește, se poarta foarte rece cu mine. Va rog sa imi spuneți cum sa procedez sa mă port și eu rece?

Răspuns Câştigător
| Fandoenia a răspuns:

Numai bine! Mulțumesc de răspuns. Atunci foarte bine, pare ca ești foarte conștientă despre tine, despre el și despre voi. Așa da!

8 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la scoala. Termina scoala si ia BAC-ul, sa-ti poti gasi un loc de munca.
Deocamdata depinzi de el, iar el face ce vrea.

| annonimaaaa555 a răspuns:

E asa fiindcă stie ca orice ar face, oricum ar fi nu il lasi si el se foloseste de chestia asta. E egoist, manipulativ și narcisist. Desi ai 2 copii cu el, nu e un om bun pentru tine. Încearcă să-ți găsești un loc de muncă stabil

Răspuns utilizator avertizat
| Elly07 a răspuns:

Asta se numește relație toxica
Gândește te ca asa o sa facă mereu
Eu zic sa fugiii

| mihai69 a răspuns:

Nu, mai simplu: ia copiii și fugi. Cât mai poți.
Ăla NU te iubește!

| Kufu95 a răspuns:

E clar, tu ești doar o roată de rezervă pentru el. Îmi pare rău de acei copii că au un asemenea tată. sad

| Fandoenia a răspuns:

Foarte trist ca nu te-a vrut, dar tu tot ai insistat. Ma aflu în aceeași situație pentru că am insistat la un om care nu m-a vrut și este foarte mare suferință acolo, în treaba asta. Asta spune multe despre tine. Dacă n-ai fi avut copiii, ti-as fi zis sfatul meu sa încerci prin orice mijloace sa te debarasezi dar ai visat și ai vrut chiar și sa-i dăruiești copii, deci poate în sensul ăsta l-ai iubit prea mult. Poți sa cauți psihologi preoți și tot ce vrei sfaturi aici, vei rămâne în relație sau vei ieși cu tot cu copilașii tăi în funcție doar de ce îți va alege sufletul și când vei fi sigură de alegerea ta. Nu îți va spune nimeni nici sa pleci, nici sa ramai. Oricum, nimeni nu știe cum va fi bine pentru tine și tu o sa faci ce simți indiferent de ce ți se va spune. Concluzie: l-ai iubit? Da. Îl iubești? Vezi pentru cât timp cât despre copii și familie, nu sunt în măsura sa-ti spun pentru ca nu am experiența de viata și sunt și nemaritata, dar n-ai vrea sa ajungi la 50 de ani o femeie isterica, frustrata, mai mult singura decât în relație și cu o familie pe care ai avut-o mai mult de fațadă, cum multe femei aleg pentru a păstra tatăl lângă copii. E bine asa sau este mai puțin bine? Poate fi diferit și ar fi mai bine diferit? Nu se știe dacă ești acea mama care sa-si crească copiii singura sau sa încerce sa o ia de la capăt cu altul. Nu este nici mai puțin bine dacă ramai lângă el, atât cât vei considera și pana unde vei considera sa mergi. Nu uita ca ai un suflet și sufletul tău plânge și plânge, și asa vor plânge sufletele copiilor tai în moduri pe care nu ai cum sa le știi de-acum. Deci, ai grija de sufletul tău.

| AdrianaAbelVtm explică (pentru Fandoenia):

El e un tata bun pentru copii mei eu il iubesc foarte mult probabil că e și vina mea că eu i-am arătat cat il iubesc eu ai zic zilnic că il iubesc de asta cred că face așa câteodată zice că divorțează cande. Gelos Ami scoate ochi că vb cu băieți anainte să al cunosc și spune că sunt o cu@rva și eu ai zic antruna că și el a făcut mai multe de cat mine el e primul bărbat prima iubire eu câteodată ani doream sa Mor nu mai puteam mă durea sufletul când vedeam că se poarte așa acum e mai bine nu știu ce să cred că el Mo Sunat și azis că mă iubește și că el știe că greșește dar așa e el si ai pare rău și el chiar se. Lauda la alți oameni că il iubesc și cât am luptat pentru noi și că mi-aș da viața pentru el chiar daca il iubesc mai mult de cat ar trebui poate nu merita dar eu nu stau cu el pentru că am copii il iubesc prea mult și nu o pot lua de la capăt și da sunt an stare să lupt pentru relația mea copii sunt fericiti că el chiar e un tata bun eu nu pot renunța el de acea voi lupta noi rar ne mai certăm când nu e ceartă e un bărbat bun chiar daca uneori mă jignește Dumnezeu Ami va da putere