Salut. Mai esti virgina, daca a sangerat inseamna ca ai ranit himenul. Prin masturbare nu il poti rupe. Spune-i adevarul. Te va intelege. El te iubeste si va intelege acest lucru. Se va simti tradat daca nu ii spui nimic. Noroc.
Esti virgina, stai linistita si vei fi pana vei avea contact sexual cu un partener.
Daca a curs sange nu cred ca mai esti si nuki nu cred ca e posibil ca data viitoare sa mai curga, totusi nu cred ca mai poti face nimic acum fapta e dejea consumata! iubitului tau nu tr sa-i sp nim daca nu o sa mai curga sange asta e el nu o sa-si dea seama ca te-ai masturbat nu are d unde iar daca nu ai himen asta nu inseamna ca nu esti virgina oricum vaginul e stramt si cand o vei face t va durea asea ca c e bun e bun facut
Nu t mai necaji atata acum nu mai poti schimba nimic...:*
Fato, normal că încă eşti virgină, doar te.ai atins la himen, dar nu s. a rupt, himenul se rupe foarte greu, nu doar cu un deget...
Pa, pa
Eee... nu mai esti virgina ca tziai rupt himenul e najpa faza cu iubitu spune-i ca te'ai masturbat din greseala si va intelege bafta
Esti virgina, chiar daca ti-ai rupt himenul[daca o facea o un baiat nu mai erai virgina].
Intr-un fel esti jumate domnisoara si jumate doamna, dar nu iti inteleg supararea. vi se pare ca daca nu mai sunteti virgine sunteti considerate "usoare"?
Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face acum este să îi spui prietenul tău adevărul, să nu aştepţi până la momentul când o veţi face prima dată. Este o mare şansă dacă faci aşa ceva să te suspecteze cu adevărat... data viitoare să ai mai mare grijă cu aceste lucruri iremediabile.
NoName_7094 întreabă: