| ergrf a întrebat:

Aseara am avut primul contact sexual (am fost virgin aseara) si cand l-am introdus in vagin mi-a venit sa las in ea si cand mi-a venit eu am scos si nu sunt sigur daca ea ramane gravida sau. dupa cum stiu eu probabil max 10% am scapat in ea dar 100% nu am lasat. cine stie sa imi raspunda vreau raspunsul cat mai repede! Ramane sau nu ramane gravida?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La o ejagulare completă în vagin există 10% şanse de sarcină. Gândeşte că de la un strop de sperma sunt 1000000 de spematozoizi şi 99, 9 la sută vor muri pe drum şi dacă unul întâlneste ovulul atunci de de bine(sau de rău). Spune-i să facă un test de sarcină. Dacă avea menstruatie atunci erau şanse 0, 01%.În concluzie, STAI LINIŞTITbig grin.PS:Foloseşte prezervativulbig grin

| ergrf explică (pentru anonim_4396):

Frate eu nu vreau sa ramana gravida nici decum. eu vreau sa stiu... daca nu am lasat tot in ea ramane gravida sau nu?

| mariaciu a răspuns:

Nu va ramane stai calm data viitoare foloseste perzervativul!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

DEpinde de perioada ciclului menstrual in care se gaseste ea. Este nevoie de un singur spermatozoid pentru o sarcina, deci este suficient sa csapi o picatura de sperma invizivbila cu ochiul liber, de 100 de ori mai mica ca un varf de ac si, daca ea este in perioada potrivita a lunii, devii tatic

| corbulalbrosu a răspuns:

In situatia prezentata de tine, fiindca in mod absolut sigur si evident, ai ejaculat o anumita cantitate de sperma in vaginul partenerei, in aceasta situatie ceea ce devine singura intrebare cu adevarat importanta se refera la faptul DACA partenera a fost in acel moment IN PERIOADA FERTILA a ciclului ei menstrual. In concluzie NU pe noi trebuie sa ne intrebi ci pe fata respectiva fiindca ea este singura persoana/fiinta care ar trebui sa stie in mod sigur si precis daca in moment sexului a fost in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual sau a fost in afara perioade fertile. Deci NUMAI ea iti poate da/oferi rapunsul exact, precis si CORECT. Multa sanatate!

| ergrf explică (pentru Brigaela):

Deci... daca a fost pe ciclu in timp ce am facut-o ramane insarcinata? Si daca nu a fost pe ciclu nu ramane?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru ergrf):

Nu. Perioada menstruatiei este perioada cea mai putin fertila, asa ca daca era inm perioada menstruatiei, riscul este mic. Perioada cea mai fertila este perioada ovulatiei, care se desfasoara, de obicei, intre zilele 12 si 14 ale ciclului menstrua, dar poate avea loc orcand intre zilele 8 si 23 ale ciclului menstrual (chair la femei cu ciclu menstrual regulat, de 28 de zile). Daca partenera ta nu a facut un test de ovulatie, e greu de aflat daca era in apropierea ovulatiei sau nu, trebuie sa asteptati linistiti 3 saptamani, dupa care ea va putea face un test de sarcina.

| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Ai ejaculat sau nu in ea? Daca da si era in perioada fertila, cu siguranta a ramas gravida.

| Naltu_Niky_1997 a răspuns:

Si ai continuat pardida de sex dupa ce ai ejaculat?

| ergrf explică (pentru Naltu_Niky_1997):

Nu am mai continuat dupa ce am terminat afara