Mda ciudat,orice scuza ar inventa nu are sens, el se masturba pur si simplu, faza cu usturimea nu are logica pentru ca te doare sau te irita daca o ''freci'', Putea s-a vina la tine zic eu daca vroia partida de dimineata, nu-l inteleg. Take care!
Nu are legatura, daca il ustura dupa partida fierbinte cu tine trebuia sa il usture mai tare dupa masturbare ca e un sex numai ca numai nu mai intra in vagin (ma refer la penis ) ci in mana lui.Nu are sens. Funda? :d
Sincer si corect cand te ustura nu cred ca cel mai corect si bun mod de ati reveni este sa o freci ca te va ducea mai rau... deci mai mult ca sigur k orice baiat cand se trezeste o are tare sa zic asa si k pofta de nebunii,,, ori nu a vrut sa se te trezeasca ori si fi atenta la ce zic... ori are un fetish. gen ii place sa se masturbeze uitandu-se la tine. privindu-te spor in continuare si ai grija :*
Nu asta era ideea ca nu a ejaculat, habar nu am dc a facut asta, am uitat sa precizez ca era si putin baut el o da acum pe chestia ca a fost baut si nu gandea corect
Hmmm doar putin baut? ...nimic altceva? a tras un joint ceva inainte sau? Daca a ejaculat si el in timp ce ai facut sex cu el ..nu vad rostul de ce si-ar mai freca-o singur
Habar nu am, tocmai de asta am pus intrebarea aici, sincer ma jenez sa imi intreb prietenii despre asa ceva, oricum trec peste asta ca il iubesc, dar tot nu il inteleg dc?
Probabil ori sufera de somnambulism nestiind ce face fiind inconstient...ori era prea baut...parerea mea e sa discuti cu el si sa-l intrebi de noaptea aia.iar daca spune ca nu-si aduce aminte de faza asta care s-a intamplat sigur sufera de ceva sau nu vrea sa recunoasca, nici nu stiu ce sa zic sau are un fetish mai ciudat.
Iti zic eu, aburii alcoolului i-au luat mintile. Da se numea masturbare, si nu, nu faci asta cand te ustura. Nebun sa fii sa faci asta cand te ustura. La betie insa, nu prea gandesti clar, si cine stie din ce motive doar de el stiute a ales sa nu-ti ceara o partida de dimineata.
Mda, ai avut dreptate, tocmai acum mi-a recunoscut ca de fapt el mai vroia o partita dar eu eram obosita, ma trec o mie de ganduri acum, eu stau in Bucuresti el in Constanta, ne intalnim la o saptamana doua. Daca el acum nu se putea abtine cat timp eram langa el, ce sa mai zic cand eu nu sunt acolo
Mda banuiam, un baiat dimineata e dornic, dar aici el a gresit. Tind sa cred ca e dependent de masturbare daca a facut-o in fata ta! In fine ai grija mai multa de el, stii la ce ma refer. Take care.Pa,pa
Wow e ciudat.Nu cred ca îl ustura da e destul de normal după ce te trezești.
Mutubal întreabă: