anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna.
Aseară am făcut sex cu prietenul meu pentru prima data (suntem impreuna de o luna). A durat o ora și in timpul asta s-a mai intamplat sa nu se ‘trezeasca’ apoi după inca o ora a zis ca s-a terminat in prezervativ când era in mine. Eu ma miram ca nu se termina odata și la un moment dat mi-a spus ca mai are probleme de genul, ca greu se excita foarte tare. Eu una n-am mai patit asta când am fost cu fostul iubit și ma întreb dacă asa mai pățesc băieții sau nu îl excit eu suficient. Dacă mi-ar spune vreun baiat o părere mi-ar fi de ajutor pentru ca vreau sa fie bine pentru amândoi.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca baiatul se masturbeaza excesiv si cand au ajuns in pat cu o fata, nu mai are erectie. Se intampla tuturor care sunt dependenti de manuta lor.

| mihai69 a răspuns:

Uneori nu există compatibilitate sexuală între parteneri.
Posibil de remediat prin comunicare, căutare împreună de soluții - dar din păcate nu întotdeauna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru el tu nu ești femeia cu care el să vrea să facă sex.

| Daz01 a răspuns:

Probleme cu erecția pot să apară și din cauza stresului că se gândește prea tare că trebuie să facă o impresie bună sau a emoțiilor, dar pot fi din cauză că era obosit sau poate prea frig.
Nu trebuie să te sperii, fiind prima dată nu trebuie să tragi o concluzie greșită și cel mai important nu mai face comparații cu fostul. Succes.

| dariaenache a răspuns:

Esti prea urata din puntele mele de vedere

| Electr04321 a răspuns:

Nu este o raritate in randul baietilor "sa nu se trezeasca".
Tu ca fata nu esti cu nimic de vina si nici el.
De vina pot fii 3 factori:
1.Baiatul avea mari emotii sau era stresat din diferite motive(sa nu se termine repede etc.).
2.Al doilea motiv poate fii faptul ca baiatu s-a masturbat cu putin timp inainte.
3.De vina pot fii si conditiile din jur de exemplu era prea obosit, era mult prea cald in camera, nu a dormit, etc.
Daca baiatul vrea o discutie mai intre baieti imi poate da mesaj pentru ca eu am trecut prin ce a trecut el de cateva ori si as putea sa il salvez de niste intamplari rusinoase happy