Probabil ca baiatul se masturbeaza excesiv si cand au ajuns in pat cu o fata, nu mai are erectie. Se intampla tuturor care sunt dependenti de manuta lor.
Uneori nu există compatibilitate sexuală între parteneri.
Posibil de remediat prin comunicare, căutare împreună de soluții - dar din păcate nu întotdeauna.
Probleme cu erecția pot să apară și din cauza stresului că se gândește prea tare că trebuie să facă o impresie bună sau a emoțiilor, dar pot fi din cauză că era obosit sau poate prea frig.
Nu trebuie să te sperii, fiind prima dată nu trebuie să tragi o concluzie greșită și cel mai important nu mai face comparații cu fostul. Succes.
Nu este o raritate in randul baietilor "sa nu se trezeasca".
Tu ca fata nu esti cu nimic de vina si nici el.
De vina pot fii 3 factori:
1.Baiatul avea mari emotii sau era stresat din diferite motive(sa nu se termine repede etc.).
2.Al doilea motiv poate fii faptul ca baiatu s-a masturbat cu putin timp inainte.
3.De vina pot fii si conditiile din jur de exemplu era prea obosit, era mult prea cald in camera, nu a dormit, etc.
Daca baiatul vrea o discutie mai intre baieti imi poate da mesaj pentru ca eu am trecut prin ce a trecut el de cateva ori si as putea sa il salvez de niste intamplari rusinoase
AlexEjmecheru întreabă: