De ce nu ai spus direct ca esti prietena lui?
Poti sa-i spui lui ca tu erai aceea "colega" care l-a sunat ieri si sa intrebi cine a vorbit la telefonul lui, daca va spune ca o ruda atunci trebuie sa crezi pe cuvant pana la proba contrarie, altceva n-ai ce face.
Heii! Spune-i pur si simplu!
-Buna! Ce faci? etc..Auzi..Aseara te-am sunat si mi-a raspuns o fata, mi-a spus ca erai la magazin.Imi poti spune si mie cine era? Dar, sa nu ma minti, te rog!
Si asa rezolvi. Sper ca ti-am fost de ajutor. Cat despre ce cred si eu l-am sunat o data pe iubitul meu si a raspuns verisoara lui, deci nu te teme prea tare. Sper ca te-am ajutat.
Mie mi se pare ca el joaca pe doua fronturi, in primul rand ta lumea sa telefonul este ceva privat, nu trebuie sa se bage toata lumea sa vorbeasca. daca a mai raspuns si o fata este clar, eu nu as baga mana in foc ca este o ruda, daca era o ruda ar fi respectat intimitatea si s-ar fi prezentat dar nu a facut asta. Stai cu ochii in toate directiile si incearca sa-l prinzi pe prietenul tau cu mata-n sac, mie nu mi se pare ca joaca corect.
I`am zis sa imi zica si a zis ca cine e si a zis lasa ca iti zic diseara dar nu stiu ce sa cred ca acum incearc sa inventeze ceva sau ce naiba?
Buna.Nu ai facut bine ca i-ai zis ca esti o colega de munca.Trebuia sa ii zici ca esti prietena lui si dupa aceea vedeai ce zice si ea.Altfel poti sa crezi ce nu e adevarat.Sau bine i-ai zis ca esti o colega de munca si ii zici sa te sune cand ajunge el acasa si vorbeai cu el sa vezi ce zice.