Am vazu pe aicica toata lumea recomanda pastila de a doua zi.
Pastila de a doua zi se ia de maxim 2 ori pe an, doar daca s-a intamplat sa ejaculezi in ea. Se ia maxim in 48 de ore de la contactul sexual, se numeste postinor si costa in jur de 70 de lei. Insa nu mai mult de 2 ori pe an si in niciun caz inainte de contactul sexual!
Referitor la ce ai zis tu, nu exista nici o astfel de pastila pe care sa o poata lua exact inainte de contactul sexual. Singura solutie sunt anticonceptionalele, care se iau regulat, in fiecare zi, la aceeasi ora, cu pauza de 7 zile timp in care isi face aparitia menstruatia.
Alta solutie ar fi prezervativul, insa banuiesc ca acesta este scos din discutie
Pastila de a doua zi doar, dar are o denumire specifica pe care nu o cunosc exact
Pastila de a 2 zi dar fii atent un fel de anticonceptinal dar mult mai puternic se maxim de 2-3 ori pe an. Asa ca aveti grija
Pastile de a2a zi, parca costa 30 de lei. Dar nu poti sa o iei asa in fiecare zi. Pastila se ia in caz de urgenta, maxim de 2-3 ori pe an... Pastile se ia dupa ce ati facut sex cat se poate de repede (maxim 24 de ore, parca.)
Pastila de a 2 a zi, se ia a 2 a zi dupa actul sexual in maxim 24 de ore, astfel isi pierde efectul.
Vai de capul meu am ramas socat sa vad cata lume ti-a recomandat pastila de a 2 zi. parca aia ar fi winterfresh! nu exista pastile care sa le iei inainte de contactul sexual.prezervativul sau ejaculare oriunde in afara de vagin!