| MariaEElena0505 a întrebat:

Buna. Astazi am aflat ca fostul meu m-a inselat. Sunt okay, am trecut peste. Insa ar trebui sa o anunt si pe ea? Sunt intr-o mica dilema. Cumva in locul ei, eu as fi vrut sa stiu. Dar in acelasi timp nu este treaba mea. Ce parere aveti?

19 răspunsuri:
| Valentin34 a răspuns:

Buna! Ar trebui sa treci peste!?

| 199onur7 a răspuns:

Adevărul o data si o data va iese la iveală există un Dumnezeu el vede el aude el știe cine cine este cine cine se da și cine cine nu este. Bine ai face să-i spui lui omul ăla Adevărul să știe ce fință de om minunată este.

Răspuns utilizator avertizat
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Cel mai bine este sa îți vezi de drumul tău, din mai multe motive ( exista posibilitatea sa te creadă geloasa și sa nu te creadă, probabil sa audă tot felul de scuze după de la el și etc ).
Adevărul mai devreme sau mai târziu tot se afla.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu o anunța, ar fi o discuție inutilă.
Sunt șanse mari să apară concurența între voi, să câștigi un dușman nou.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Chiar nu e treaba ta. Daca ii spui, nu ai garantia ca se supara pe el sau se despart si ca ii faci un bine. Ce faci daca iti spune ca stia de tine si doar astepta sa nu mai fie cu tine tipul?

| darrio2007 a răspuns:

Pe care ea? Pe cea cu care te-a inselat?
Sau vrei sa ii să ii spui ca el a inselat-o pe ea cu tine?

| MariaEElena0505 explică (pentru darrio2007):

As vrea sa ii spun ei, fetei cu care m-a inselat

| MariaEElena0505 explică (pentru Aasdfghj):

Stiu ca sunt ft multe posibilitati. Ca ea sa stie sau sa accepte aceasta situatie. Dar cred ca ai dreptate. Nu are sens sa-mi bat capul

| anonim3247 a răspuns (pentru MariaEElena0505):

Nu îi spune că aia știe că el era cu alta când te-a înșelat el.

| MariaEElena0505 explică (pentru anonim3247):

De ce o femeie ar accepta sa fie inselata? Asta intreb. Mie daca mi-ar spune ceva de genul acesta, m-as desparti instant de el. Nu as accepta asa ceva. Si cunosc destul de bine gandirea barbatilor, tocmai din acest motiv m-am si gandit sa ii spun ei

Nu consideră că e înșelată.

| MariaEElena0505 explică (pentru anonim3247):

Ok. Am avut o relatie cu el, nu ne-am culcat din prima si nici nu stateam in casa. E inselat. Iar fata asta nu e superba. Nici macar frumoasa nu este. Si cel mai probabil este cu ea de ani buni si umbla cu mai multe in acelasi timp. Si cu mine a fost aproape un an. Gen, daca asta nu e inselat, nu stiu atunci ce este inselat pentru tine

Nu știu cum ați fost voi dar eu mă refer la oameni de la 25 de ani în sus și care locuiesc împreună sau la oameni peste 30 de ani căsătoriți.

| Lambruzau a răspuns:

Nici treaba TPU, pe bune!
Ce vrei sa stii de la ea? Daca avea penisul mai sculat, daca behaia la fel?
Cred ca ti a murit si neuronul pe care l mai aveai de gelozie!

| CleanHeart a răspuns:

Problema ta de azi înainte e sa te axezi pe tine și să faci tot ceea ce îți place

| MariaEElena0505 explică (pentru Lambruzau):

Man, voiam sa-i zic ca omul o insala. M-am hotarat sa nu o fac. Stai chill, nu sunt geloasa. Dar urasc oamenii care insala. Efectiv voiam sa o atentionez. E asa greu de explicat? Si ai grija cu limbajul. Din cate stiu, eu nu te-am insultat

| sofisis a răspuns:

Ce prostie. Pentru ce anume sa faci asa ceva? Se vede ca nu ai trecut peste. Daca ai fi trecut peste nu te-ai gandi la asa ceva.
Ea poate stie. Sau daca nu stie, ii faci rau aiurea. Vezi-ti de viata si nu te mai gandi la asta.

| MariaEElena0505 explică (pentru sofisis):

Ma gandeam ca-i fac un bine spunandu-i. Si inca raman la aceasta parere. Eu prefer sa aflu, decat sa fiu mintita. Chiar nu consider ca este o prostie daca spun un adevar. Si legat de trecutul peste, cum am mai si spus, am depasit momentul. Imi vad de viata, insa ma gandeam ca exista o fata care habar n-are cat de afemeiat este. Si chiar nu ar conta daca este fostul meu sau daca ar fi pur si simplu un coleg de grupa la facultate. Pur si simplu nu-mi plac oamenii care au un astfel de caracter. Insa ma bucur ca bunatatea in secolul 21 este mai nou confundata cu "prostia", cum ai spus tu.