| AnutaAna0213243 a întrebat:

Bună! Astazi am avut contact sexual neprotejat…doar pentru max 2 minute..precizez ca nu a ejaculat in mine deloc acest lucru avand loc minute bune mai tarziu
El spune ca a fost atent si inainte de actul nostru sexual nu a mai ejaculat inainte
Ce sanse credeti ca sunt sa raman gravida avand in vedere ca calendarul spune ca tot astazi incepe si perioada de fertilitate ovulația avand loc in 5 zile

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Nicio șansă de sarcină, dacă calendarul tău e corect și băiatul nu a ejaculat în tine și nici masturbare anterioară nu a existat.

10 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu a ejaculat în tine, sansele de a ramane gravida sunt minime.

| Yaesmin a răspuns:

Nu ai rămas grea.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu vin si te intreb: a meritat tot riscul si stresul acela, cele 2 minute de sex patetic?
Fiindca in 2 minute este imposibil ca tu sa fii simtit ceva sau sa ai orgasm, deci a fost o partida de sex jalnica, cu risc mare de a ramane gravida si de a lua boli cu transmitere sexuala.
Chiar merita barbatul ala tot sacrificul asta, cand el nu de doi bani pe tine?

| AnutaAna0213243 explică (pentru Violleta2022):

De unde stiti dv ca nu da doi bani pe mine?
Am pus doar o intrebare nu v am cerut parerea despre relatia mea, dar daca tot este mai mult decat baiatule potrivit pentru mine
Multumesc tare mult pentru raspuns! Va doresc o zi buna si sa va simtit si dv cum m-am simtit eu in cele 2 minutele.

| AnutaAna0213243 explică (pentru Emilian65):

Multumesc mult!

| AnutaAna0213243 explică (pentru Yaesmin):

Multumesc tare mult
Dmn ajuta sa vina atunci cand sunt cu adevarat pregatita
Toate cele bune❤️

| Violleta2022 a răspuns (pentru AnutaAna0213243):

Pacat ca te sacrici pentru cineva care nu te apreciaza si te supune la risc, masiv de sarcini si BTS, nepasandu-i daca suferi sau daca ramai gravida, fiindca refuza sa foloseasca un prezervativ care costa 2 lei.
Probabil ca esti indragostita de el, dar te asigur ca asemenea oameni nu merita atata sacrificiu, fiindca sunt egoisti, satisfactia fiind doar a lor, fara ca macar sa incerce sa te protejeze.
cand un om te iubeste, apai face totuls a u suferi, sa nu te supuna la nici un risc sa nu te vada necajta, ori asta a facut totul taman pe dos, nepasanadu-i catusi de putin de protectie sau de satisfactia ta.

| AnutaAna0213243 explică (pentru Violleta2022):

Apreciez foarte mult raspunsurile dv lungi si chiar logice însa a fost de comun acord nu pot sa l dau vina pe el cand ne a luat valu si am decis impreuna ca putin inainte sa vedem cum e nu poate vi asa rau(suntem imp de 6 ani deja stim ca niciunul din noi nu are boli cu transmitere sexuală sau altele)
Va multumesc pentru sfaturile gratise❤️

| Violleta2022 a răspuns (pentru AnutaAna0213243):

Nu are nici o importanta ca sunt 6 ani de relatie, comportamnetul lui nu este un comportamnet de barbat iubitor, de barbat caruia ii pasa de iubita vietii lui, de satisfactia ei... nimic nu arata ca ar fi interesat sa te satisfaca si pe tine, s-a simti placee sau sa-ti produca satisfactie, nici macar nu si-a dat intersul.
Eu zic sa te gandesti bine daca asta este omul langa care vrei s atraiesti si sa imbatranesti, ca asta nu-i relatie fericita si implinita, comportamnetul lui nu este satisfactor.

| GirthD a răspuns:

Poate sa fie si pentru 2 secunde daca si-a dat drumu in tine

spuneai ca nu. sanse ar fi dar mici. nu ai cum sa schimbi asta acum oricum

nu te ingrijora