| miyu1001 a întrebat:

Buna!
Astăzi eu și iubitul meu ne-am "jucat" cu un prezervativ, fara penetrare, doar capul un pic. nu este prima oara și niciodată nu ni s-a întâmplat asta... după ce a frecat-o de clitorisul meu, acesta a avut orgasm in prezervativ de la un oral. după ce am terminat am vrut sa vedem daca prezervativul este spart..prin ghinionul nostru, acesta avea o mica fisura...care sunt șansele să rămân însărcinată?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

,,Dacă odată ce ai început viața sexuală, ești conștient de riscurile la care te expui și începi să te informezi, astfel încât să rămâi protejat, iată că riscul apariției unei sarcini există și în cazul sexului fără penetrare (heavy petting). Cum se poate așa ceva?

Dacă încă nu v-ați început viața sexuală, ci doar practicați petting-ul, adică partenerul atinge vaginul fetei, dar nu are loc penetrarea, atunci nu e cazul să vă faceți griji în privința unei sarcini. Atâta timp cât sperma nu ajunge în vagin, riscurile nu există.

Dacă, în schimb, în timpul jocului, partenerul a ejaculat în afara vaginului, atunci e nevoie să fiți mult mai atenți și să vă spălați bine înainte de a continua petting-ul. E de reținut că și o fată cu himen intact poate rămâne însărcinată și în lipsa unui contact sexual cu penetrare dacă sperma ajunge în zona genitală și intră în contact cu secreția vaginală, deoarece aceasta din urmă poate facilita ajungerea spermei în vagin.

Dacă un astfel de accident s-a produs, totuși, indicat este ca partenera să ia pilula de a doua zi în primele 24 de ore, dar nu mai târziu de 72 de ore.

Este adevărat că riscurile în cazul heavy petting-ului sunt mai scăzute, decât cele în cazul sexului cu penetrare, dar e bine să știți despre ele astfel încât să vă puteți proteja.'' -
https://www.planificaneprevazutul.ro/......penetrare/

https://www.suntmamica.ro/preconceptie/insarcinata-fara-penetrare-7639

Si...de ce nu o intrebi pe mama ta daca tot sugerezi asta prin numele de user?

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Zero.

| miyu1001 explică (pentru mihai69):

Mersi, macar că tu nu ai dat hate. știu că nu este posibil, dar mereu avem ghinion.

| Madaxo97 a răspuns:

Nicio șansă de sarcină, dacă prezervativul era un pic de tot fisurat dar nu ai văzut sa fi curs ceva din el, sunteți in siguranță

| miyu1001 explică (pentru Madaxo97):

Mulțumesc!

| fata357 a răspuns:

Nu sunt șanse. Atâta timp când lucrurile s-au petrecut în afara vaginului, totul este in regula.

| miyu1001 explică (pentru fata357):

Mersi

| MarianWLF a răspuns:

Chiar daca a ajuns pe clitoris nu a ajuns inauntru, nu e ca si cum vaginul e o gaura deschisa mereu unde se pot scurge lucruri, stai linistita.

| miyu1001 explică (pentru dullcat):

Mulțumesc.

| dullcat a răspuns (pentru miyu1001):

Cu placere.Incercati sa aveti grija, sexul se poate face si responsabil.Si chiar va sfatuiesc sa mai amanati, asa e cel mai intelept, pentru ca oricum nu ratati chiar nimic, va fi mult mai placut mai incolo dupa ce mai cresteti si stresul unei sarcini nu se va percepe la fel ca acum cat inca sunteti mici? Adica, nu ai oferit detalii despre varsta, dar cam asa se percepe din modul cum ai intrebat.Numai bine si multumesc si eu pentru fundita.