Eu sunt vulcanica, ambitiosa iar uneori prea mandra. nu suport sa fiu calcata in picioare. Tu nu ești, tu te comporți așa. De ce?
Asa sunt de cand ma stiu. Interesant ce spui. De când mă știu. A fost un moment când nu te știai pe tine. Înainte să te știi tu pe tine, tot așa erai? Îți spun eu că nu, ai devenit așa. Ei dacă ai devenit, adică te-ai modificat în mod continuu, la fel poți deveni și invers. Dacă nu te schimbi tu pe tine, nu vei putea conviețui cu acest om, și nici cu alții.
Multumim frumos pentru "compliment", insa nu purtam etichetele de "ratati terminati" asa cum ne numiti dvs, ci suntem 2 tineri care lupta cu toate puterile sa isi salveze familia si casnicia. Cine nu a gresit niciodata, sa arunce primul piatra.
Daca Dumnezeu v-a facut bucuria ca in viata dumneavoastra de cuplu sa nu intampinati dificultati greu de depasit, asa cum sunt ale noastre. Sau cel putin, nu la varste fragede, asa ca noi. va rog sa ii multumiti. nu sa judeti si jigniti pe altii. Eu am cerut un sfat, nu am facut rau nimanui nici cu vorba, nici cu fapta.
Va multumim oricum,
Sa fiti fericit!
Va felicit! Intr-adevar, aratati foarte bine impreuna. Insa consider ca se pot atrage si oamenii diferiti, nu trebuie sa existe compatibilitate. Eu cred ca daca exista vointa, iar oamenii se iubesc, orice se poate salva.
De unde stiti ca nu mai este nimic intre noi?
Asa cum Grinch a furat Craciunul, se pare ca asa furati si dvs sperantele oamenilor
Sarbatori cu bine va dorim!
Cel mai probabil ai temperament coleric de aceea ești înclinată spre a fi mai vulcanica și te- q atras firea mai liniștită a soțului tău. Mu lăsați ca părinții sau dificultățile financiare sa va despartă, luptați pentru căsnicia voastră. Noi nu ne-am gândit niciodată la despărțire în fiecare sâmbătă avem întâlnire în oraș în care discutam despre relația noastră, ce sentimente ne trezesc provocările de peste săptămâna, ce ne-, am dori de la celalalt etcDespartirea nu e ceva ce ni se întâmplă ci alegerea de a pierde lupta.
Pai daca nu vrei sa divortezi nu divorta si mergeti la terapie, incearca sa rezolvi problema.
Daca pur si simplu nu-l mai suporti atunci nu sta prizoniera o viata intreaga in casnicia asta doar de dragul ideii de casnicie perfecta si divorteaza!
Draga mea într o căsnicie se fac compromisuri nu are cum să tacă doar el ca bărbat iar tu să îi spargi farfurii în cap nu e normal așa ceva trebuie să aveți grijă unul de celălalt să vă iubiți să vă respectați și apoi să vezi dacă mai poți părăsi un om bun sau nu dacă ai probleme de natură sexuală rezolvă le cât mai repede pentru că sunt foarte importante sexul într o căsnicie e 80% iar restul vine de la sine respectul și încrederea se câștigă reciproc sper că ai înțeles ce vreau să spun
Din ce ai relatat problema este doar la tine. Ai afirmat că soțul tău este pâinea lui dumnezeu acum, însă nu ai spus care sunt acele "mai probleme" pe care nu le poți trece nici acum. Din câte înțeleg tu ai o problemă cu părinții lui, deși părinții lui nu sunt familia voastră și nu au nicio putere în a lua decizii pentru voi (asta dacă nu stai la mâna lor). Problemele de natură sexuală pot apărea în orice cuplu, mai ales când petreceți tot timpul împreună și vă obișnuiți unul cu altul, iar gestionarea banilor este problema și a ta, unde dacă ești cumpătată îți poți face și pe el să fie dacă nu sunt alte variante (principiul mănânci ce ai dacă ai spart banii fără rost). Acest gând de a divorța nu cred că ești de acum, el sigur este o sămână plantată cu mult timp înainte și acum începe să iasă din pământ. Problemele tale cele mai mari par a fi cu părinții lui și cu faptul că nu vrei să ți se impună ce să faci, ceea ce niciodată nu vor merge strâns legate de viața de cuplu, pentru că în viața de cuplu vor fi și situații când vei fi forțat de împrejurări să faci lucruri doar de dracul celuilalt. Dacă tot apare atât de des gândul de a divorța, fă-o, mai ales acum cât sunteți tineri, nu-i pierde și lui timpul în care ar putea fi fericit cu altcineva alături de care să aibă familia perfectă. Succes.
Nu mai sta intr-o relatie toxica ca vei suferi mai mult divorteaza si refati viata ca o viata ai nu 2
Simți ca cedezi și renunți la lupta "mulțumindu-te" cu
Cere sprijin moral, susținere, de la soțul tău pentru ca nu prea o face și … sunt pari ții lui.
Cu susținerea lui vei trece ușor
BrokenAngel22 întreabă: