| eunormal a întrebat:

Buna au mai fost intrebari de genu asta dar as vr niste sfaturi eu sunt in clasa a 6-a in clasa a7-a e un baiat il plac chiar daca nu am vb cu el pana acum il vad in pauze pe coridor... as vr sa vb cu el doar ca sunt timida, acum cateva luni am vazut pe facebook o poza cu el si o fata sarutandu-se dar acum nu o mai are ma gandesc ca poate s-au despartit sau era doar o coincidenta fete din clasa lui nu cunosc nici baieti. uneori eu ma uit la el si vad ca se uita fix la mine dar nu stiu ce sa cred sa imi fac curaj sa vb cu el? sau sa astept sa vina el la mine? multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Whemilly a răspuns:

Salut.Cred ca tu ar trebui sa faci primul pas, el poate ca si asta asteapta! Fa-ti curaj, caci odata si odata asta se va intimpla mai bine spune-i ce ai acum, decit atunci cind el va fi cu alta, atunci tu nu vei putea face nimic! Fa-ti acest curaj si incepe sa conversezi cu el apoi el isi va da seama, atunci totul va fi OK! Asa ca nu pierde timpul, iar daca crezi ca are pe cineva informeaza-te mai bine si decide! Fundita?

4 răspunsuri:
| Allergikaa a răspuns:

Pai nu-i greuhee hee, nu cunosti pe cineva care sa va puna in legatura?
Daca nu trebuie sa fii tu curajoasa, poti sa te faci ca nu-l vezi si sa te trantesti putin de el pe sala, ceradu-ti scuze, poate mai faceti si cunostintabig grin

Daca nu mess, facebook variante modernehappy, poti incepe discutii cu el de genu"Mi se pare ca te cunosc de undev..." sau"semeni cu cineva cunoscut, dar parca esti mai dragut big grin"...

SUCCES:X!

| LolyKissYou a răspuns:

Heyy si eu am avut aceeasi problema... doar k sunt pe a 9-a si nu chiar timida big grin daca iti e rusine sa intrii in discutie cu el.cel mai bine e sa gasesti o persoana care sa iti faca legatura cu el. Sau intra in cercul lui de prieteni, sigur gasesti vreo fata din a 7-a cu care sa te imprietenesti si astfel mergi mai des prin clasa lui si sigur la un moment dat o sa si intri in discutie si cu el happy succes :*

| Potco a răspuns:

Pfff... Sunteti inca mici... Daca chiar vrei, du-te, ia-l, asalteaza-l, zii ca iti place de el si vezi ce raspuns o sa iti dea!

| Potco a răspuns:

Pai, daca chiar iti place de el, du-te curajoasa la el si explica-i sentimentele tale fata de el. Daca nu faci nimic te amagesti degeaba si e aiurea.