anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna azi eu cu iubitul meu voiam sa facem dragoste (in masina). La un moment dat cand voia sa o bage a venit unu la o distanta oarecare de noi,iar iubi meu ea speria plus ca avea impresia ca e cineva pe acolo. Cand l-am convins ca nu e nimeni si am vrut sa o luam de la capat nu i s-a mi sculat. Ma simt prost am impresia ca e din vina mea, si acum si el se simte oribil. De ce nu i s-a mai sculat? DAu FUNDA

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiindca nu mai era excitat si era speriat

17 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Daca pui intrebarea asta inseamna ca nu esti pregatita pentru sex.
Pai nu i sa mai sculat ca nu mai era excitat, s-a speriat si logic ca nu mai avea chef de sex, nu poti sa o scoli la comanda, la stres, oboseala, uneori la frig, nu se mai scoala batand din palme.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ia murit din cauza sperieturii si nu i sa mai sculat din cauza stresului. O fata desteapta stie ca in astfel de situatii doar gurita ei este in stare sa o reinvie. Daca nu ai stiut inseamna ca nu stii sa faci nici sex ca lumea si nu este chiar atat de mare paguba. Sper ca ai inteles ce trebuie sa faci cu gurita pe viitor in astfel de situatii.

| Irina36 a răspuns:

La baieti nu li se mai scoala cand sunt speriati, agitati sau concentrati in alta parte. Cu un mic efort din partea ta, i se poate scula inapoi.

Răspuns utilizator avertizat
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

El sa se simta prost ca e aproape impotent

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Th3AbSinTh3):

laughing))) cum dracu aproape impotent laughing))) Are d-abia 19 ani laughing)S-a speriat saracu'

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce spanac ceri de la "iubi" cand il inghesui pe gerul asta prin masina?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ave ti minte in cap nici tu nici el, zero.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

De ce?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Deoarece face ti sex asa unde ave ti voi chef si in orice conditii, in afară că sexul se face doar in cadru bine stabilit si anume căsătoria, voi pe lîngă faptul că nu sunte ti căsătoriti, vă expune ti aiurea pericolelor, dacă cel care s a apropiat de voi ar fi fost un politist si vă trăgea o amendă? Ce ai fi făcut?

| Emilian65 a răspuns:

Nu i s-a mai sculat deoarece s-a speriat de acel cineva care s-a apropiat de voi. Nu disperati si vedeti-va de iubirea voastra.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai in... esti cu prietena, gata de actiune si te lasa la nevoie, cat de speriat a fost? laughing) are probleme

| piratul a răspuns:

Simplu,datorita stresului.Nu se mai putea concentra la sex ai era teama sa nu vina acel " cineva"...

| grab a răspuns:

laughing pai de la panica se lasa cel mai usor si apoi se scoala doar cu fanfara.
daca tot vrei sa i-o scoli cu orice pret, mergeti cu masina intr-un loc mai retras, eventual sa aiba geamuri fumurii si fa-i un oral de linistire happy fara caterinca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am citit comentariile.hai sa lamurim o treaba. Organul genitl al baiatului intra in erectie atunci cand, la excitare inima pompeaza o cantitate mare de sange in organ.Asa.odata venit acel ...cineva,din cauza socului tensiunea a scazut facand ca sangele sa se retraga din nou in corp.Pana nu iese din starea de soc si neliniste, inima nu mai pompeaza sange in organ.Foarte bine zis ca din cauza sperieturii dar am vrut sa iti explic cam cum sta treaba anatomic. Daca ati fi avut si voi, fetele, ceva de sculat, tot asa vi se intampla. Foarte corect spus ca in asemenea cazuri oralul invie mortul.laughing Daca nu ai prejudecati, un oral invie mortul deoarece organu baiatului e forate sensibil dar si datorita perversitatii care stimuleaza creierul si „uita " de acel incident cu persoana care a venit.