Ştiu foarte bine cum e. Dar, tu îl iubeşti? Dacă îl iubeşti şi ai regrete că te-ai despărţit de el, cere-i iertare. Dar, acum depinde şi de el.
Depinde si ce a facut in loc de a merge la disco. Daca il iubesti si nu te-a inselat, merita iertat!
Stop! Eu nu inteleg ..frate e iubitul tau nu e sotul tau ..in cazul in care ar fi fost sotul tau, mai spuneam si eu ca era motiv de suparare.A iesit si el sa se distreze doar nu era sa stea numai in casa. Baietii au nevoie de putina libertate chiar daca sunt intr-o relatie ..au nevoie de iesire cu prietenii lui, ar trebui sa ii permiti asta sa nu ii mai reprosezi.In plus un baiat care face tot ce a facut iubitul ta ..adica (iti spune ca te iubeste ...bine in spatele acestor cuvinte se pot ascunde multe, te-a prezentat parintilor, si va petreceti foarte mult timp impreuna )nu e clar ca baiatul te iubeste.Pai daca te ia de nevasta tu ce faci? il iei si la WC dupa tine ..sau ma rog te duci tu la wc dupa el.e acelasi kkt..Nu te inteleg te-ai despartit degeaba de el pe bune, eu zic sa ii ceri scuze mai bine si sa reluati relatia dar schimba-te fetito ca asa nu merge
Toata lumea minte, dar depinde si in ce circumstante o face. Sigur ca toti mai simtim nevoia sa iesim la un fotbal sau la o bere cu baietii si uneori ne mintim partenera daca ea nu ne intelege, dar asta nu inseamna ca o tradam. Daca s-a dus insa la discoteca fara tine, asta inseamna doar un singur lucru, s-a dus la agatat. Doar tu stii ce sa faci stiind asta.
Stai ca nu inteleg. Ce problema ai de fapt? Cu ce te-a mintit? Intr-o relatie mai are si baiatu nevoie cateodata sa iasa cu baietii sau cu prietenii la o bere, intr-un club etc. Daca ar face-o mai des decat v-ati vedea voi as mai intelege, dar asa cred ca problema e la tine nu la el. Incearca sa-ti ceri scuze si sa-i explici ca te-au purtat copilareste (sa nu zic altcumva) si poate o rezolva-ti cumva.
Orgolioasa sau nu, iubitul tau de 10 luni, nu prea mai are nevoie de tine. Poate din cand in cand...
Da stiu ca are nevoie de libertate dar nu trebuie sa ma minta pentru chestia asta
Deci cred ca nu ai inteles bine m.a mintit k pleaca la tara dar de fapt el a plecat la discoteca cu un amic care ii baga numai prostii in cap gen "nu sta dupa curu fetelor, inseala'le pe toate k nu merita si etc"
Eu nu am de ce sa ii cer iertare din moment ce el a gresit fata de mine mintindu-ma! Oricum mersi pentru sfat :*
liliana77any întreabă: