anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

baiatul pe care-l plac e cu o prietena de-a mea! si nu mai pot rezista! i-a zis unei alte prietene ca nu ma place si am inteles...dar nu mi-l pot scoate din cap mai ales ca suntem colegi! ajutati-ma!

2 răspunsuri:
| ElStelaro a răspuns:

Sa-ti zic ceva din proprie experienta, NU mai crede ce zice lumea pana nu afli singura, problema e ca da vrei sa risti sa pierzi o prietenie din cauza unui baiat trebuie sa risti mult si sa te gandesti foarte bine daca merita sau nu acest sacrificiu, GANDESTE DOAR ASA SI ANALIZEAZA:,, Un iubit il ai 1 sapt, 1 luna, poate un pic mai mult, insa o prietena poate fi toata viata" gandeste-te la ce ti-am spus si vezi ce decizie vei lua.
PS:cu uita nu te chinui cu cat te chinui sa-l uiti cu atat il vei placea mai tare, sentimentu va disparea singur ca va aparea alt baiat in viata ta.
Astept funda daca crezi ca team ajutat.Multumesc pentru ascultarea mesajului si o zi buna!

| anonima200000000000000 a răspuns (pentru ElStelaro):

Am vazut conversatia pe mess dintre el si prietena mea, prietena asta cu care e el nu e cine stie ce mare prietenie intre noi dar ne intelegem binisor