| yournameplease a întrebat:

Buna baieti! Ati avut vreodata senzatia aceea in adolescenta sa fiti singuri, sa va indragostiti si sa vreti sa intrati intr-o relatie. Apoi cand suntei deja intrati sa vreti sa fiti liberi? Fara sa stiti de ce, plictiseala propriu zisa. De fapt va aflat la momentul respectiv intr-o faza in care nu stiati ce voiati? Va impacati, va desparteati de iubita? Explicat-mi va rog ca sa-l intelg pe iubitul meu, fost, vreau sa ne impacam si vreau mai mult sa-l inteleg caci m-am despartit de el fiindca parea ca s-a plictisit(chiar asa a fost de mai bine de o luna se comporta c rece si ciudat dar cu toate astea nu opta pentru despartire) si asta l-a durut atat de tare incat s-a razbunat pe mine spunandu-le colegelor mele pe fb ca le-am vorbit de rau, lucru neadevarat. Stiu ca nu ar trebui sa discut cu el mai ales ca dupa despartire eu l-am vorbit chiar foarte frumos dar imi pare rau ca s-a terminat asa si am cazut intr-po stare naspa. Inca mai sper ca se va schimba. M-am despartit (acum cateva zile) fiindca ma simteam singura intr-o relatie si nu ne mai intelegeam. Ma doare sufletul sincer.

Răspuns Câştigător
| νααℓι a răspuns:

Da am avut si eu asemenea intamplari cel mai bine eu iti zic sa mai astepti si sa incerci sa iti gasesti baiatul potrivit care sa te iubeasca, din ceea ce zici thu el si-a cam batut joc de tine spunand altfel vorbe colegelor tale ca ele sa isi faca o alta impresie despre tine!
Sper ca vei gasi ceea ce doresti si sa fi fericita! happy
Sper ca te-am ajutat cu acest raspuns!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Ana_4223 a răspuns (pentru Dani_Doroga_1984):

Voi sunteti perfecti in pat? sau care e problema ca nu inteleg?
Tu consideri ca esti perfect in pat?

Răspuns utilizator avertizat
| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Ana_4223):

Cine se simte, se simte.

| Ana_4223 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Normal ca nu ma simt deoarece nici nu mi-am inceput viata sexuala, dar voi va credeti perfecti? voi credeti ca nu gresiti niciodata nu? ei bine sa stiti ca gresiti si voi nu numai noi.