| DarthRevan a întrebat:

Buna baieti si fete, insfarsit dupa atat informare si atata studiu.Am gasit de ce majoritatea relatilor nu merg.Astazi am sa va prezint, cea mai mare problema a relatilor din intreaga lume intre sexul feminin si barbatesc,Vreti sa stiti? pai as vrea mai intai sa va intreb,care credeti voi ca e problema relatilor, de ce femeia si barbatul nu pot avea o relatie ok, comunicativa si cat mai prospera?

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

De acord.happy Sunt multi care sunt intr-o relatie si nu stiu mai nimic unul despre celalalt. Le-a placut fata sau corpul si sunt impreuna. Nu comunica, nu se cunosc destul de bine si se cearta din orice. Pacat ca nu toti vad lucrul asta.happy

8 răspunsuri:
| DarthRevan explică:

Problema mare, pleaca de la comunicare cu celalalt partener, si de la refuzul vorbitului despre absolut orice subiect.Adica in relatiile din ziua de azi, nu se vorbeste orice. Ceea ce e reau. Totul pleaca de la orgoliu, si parteneri nu se cunosc atat de bine incat sa mentina o relatie stabila si cat mai naturala. Dupa un timp orgoliul(iubirea de sine) distruge relatia dintre parteneri.Aia e problema cea mai mare, a comunicari.Voi puteti sa ma contrazicieti, dar am facut si testari psihologice, si am citit nenumarate carti de analiza analitica si psihologia iubiri intre mascul si femeie.

| DarthRevan explică (pentru DarthRevan):

Partenerii*

| Lawliet14 a răspuns:

Nu va mai ghidati dupa manuale, dragostea pur si simplu exista si acolo unde e dragoste e si armonie.

| DarthRevan explică (pentru Lawliet14):

Toti se cearta din cauza orgoliului, si din lispa comuncari, daca vorbesti orice cu ea.E imposibil sa te plictisesti, o sa vrei sa comunci tot mai mult.Nu doar sa trainsimti emotii si ci sa incepi un alt nivel de relatie in timp. Ceea ce poate duce la o relatie lunga si prospera.

| LoveSleep a răspuns:

Ieși în lume omule, lasă cărțile de analiză analitică că o să mori virgin. (n-aveam cum s-o zic altfel, se potrivea prea bine)

| DarthRevan explică (pentru LoveSleep):

Ehh, suna prost, si nu e inteleapta vorba.Dar pentru experienta merita, nu sexul ci incercarea de a iesi cu fete.Asta fac acum ies cu mai multe domnisioare si analizez. Cu care m-as potrivi cel mai bine.

| Doub a răspuns:

Probabil monotonia si orgoliul.

| RAY a răspuns:

Sunt curios cate relatii ai vazut tu cu ochii tau de poti afirma asa ceva, suntem 7 miliarde tu ai vazut macar un milion de relatii? nu e nici o problema, problema e ca suntem poligamii si toata faza cu iubirea eterna e vrajeala religioasa atat