De acord. Sunt multi care sunt intr-o relatie si nu stiu mai nimic unul despre celalalt. Le-a placut fata sau corpul si sunt impreuna. Nu comunica, nu se cunosc destul de bine si se cearta din orice. Pacat ca nu toti vad lucrul asta.
Problema mare, pleaca de la comunicare cu celalalt partener, si de la refuzul vorbitului despre absolut orice subiect.Adica in relatiile din ziua de azi, nu se vorbeste orice. Ceea ce e reau. Totul pleaca de la orgoliu, si parteneri nu se cunosc atat de bine incat sa mentina o relatie stabila si cat mai naturala. Dupa un timp orgoliul(iubirea de sine) distruge relatia dintre parteneri.Aia e problema cea mai mare, a comunicari.Voi puteti sa ma contrazicieti, dar am facut si testari psihologice, si am citit nenumarate carti de analiza analitica si psihologia iubiri intre mascul si femeie.
Nu va mai ghidati dupa manuale, dragostea pur si simplu exista si acolo unde e dragoste e si armonie.
Toti se cearta din cauza orgoliului, si din lispa comuncari, daca vorbesti orice cu ea.E imposibil sa te plictisesti, o sa vrei sa comunci tot mai mult.Nu doar sa trainsimti emotii si ci sa incepi un alt nivel de relatie in timp. Ceea ce poate duce la o relatie lunga si prospera.
Ieși în lume omule, lasă cărțile de analiză analitică că o să mori virgin. (n-aveam cum s-o zic altfel, se potrivea prea bine)
Ehh, suna prost, si nu e inteleapta vorba.Dar pentru experienta merita, nu sexul ci incercarea de a iesi cu fete.Asta fac acum ies cu mai multe domnisioare si analizez. Cu care m-as potrivi cel mai bine.
Sunt curios cate relatii ai vazut tu cu ochii tau de poti afirma asa ceva, suntem 7 miliarde tu ai vazut macar un milion de relatii? nu e nici o problema, problema e ca suntem poligamii si toata faza cu iubirea eterna e vrajeala religioasa atat
Buresbista123 întreabă: